jak sie pozbyc muszek owocówek???PILNE
5 posters
Strona 1 z 1
jak sie pozbyc muszek owocówek???PILNE
mam inwazje robali w domu w kuchni mrówki a nasz pokój spizarke i pokój tesciowej zaatakowaly owocówki nie dziwiłabym sie gdybym miala jakies jedzenie ale u mnie w pokoju jest wiecej niz w spizarce przy jedzeniu normalnie lataja mi po pokoju jedne lataja po calym oknie a drugie na szfece jedynce w rogu nie mam pojecie dlaczego wymyłam dzis wszytsko dokładnie i nadal sa france cholera juz sily do nich nie mam macie jakies sposoby na pozbycie sie ich
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Re: jak sie pozbyc muszek owocówek???PILNE
podobno działa raid ten lep co reklamują na spożywcze mole
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Nieznajoma napisał:mam inwazje robali w domu w kuchni mrówki a nasz pokój spizarke i pokój tesciowej zaatakowaly owocówki nie dziwiłabym sie gdybym miala jakies jedzenie ale u mnie w pokoju jest wiecej niz w spizarce przy jedzeniu normalnie lataja mi po pokoju jedne lataja po calym oknie a drugie na szfece jedynce w rogu nie mam pojecie dlaczego wymyłam dzis wszytsko dokładnie i nadal sa france cholera juz sily do nich nie mam macie jakies sposoby na pozbycie sie ich
Nieznajoma ja mam niezbyt wyszukane sposoby na jedno i drugie, ale u mnie sie sprawdzaja.
Otóz na mrowki stosuje wode z duza iloscia octu i dokladnie spryskuje lub wycieram tym szafki i wszystko co sie tylko da tam gdzie łaza mrowki. Zas na muszki, najpierw sprawdz czy dzidzia nie wrzucila ci gdzies za szafke jakiegos niedojedzonego owocu itp., bo one bez powodu nie przyszły ci do pokoju...a potem pochowaj wszystko co do jedzenia i spryskaj poprostu muchozolem dobrze pokuj a po 15 min wywietrz dobrze i powycieraj meble zeby dzidzia nie dotykała raczkami. Wiem ze to nie jest metoda na wiecznosc ale na jakis czas bedzie spokuj.
Ewa Tomczyk-
- Potrafię : wciąż nieodkryte możliwości:)
Jestem z: : Radomia
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 3
dziekuje sprawdzalam jedzenia nie ma nigdzie sprawdzałam za szafkami i innymi meblami pod łózkiem za łozeczkiem zero sama nie wiem co tym muszkom odwaliło
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
ja tak ktores lato mialam szok normalny był ,ja je potraktowałam odkurzaczem bo innego sposobu nie znałam,wspołczuje
Majka-
- Potrafię : hmmm
Jestem z: : z małopolskiego/okolice krakowa
Dzieci : dwoje:)
Zaproszeń na ciacho : 7
może spróbuj postawić w jakimś słoiczku lub pojemniku wodę z pokrojoną cytryną. to je powinno przyciągać i powinny w to wpadać.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: