Cilit Bang - naprawde dziala!!!!
+2
Nieznajoma
aminka
6 posters
Strona 1 z 1
Cilit Bang - naprawde dziala!!!!
Czy uzywa ktoras z Was? Ja mam w lazience 2 umywalki i jak wiadomo czesto sa one polaczone w calosc nazwijmy to "blatem" (na pewno wiecie o co mi chodzi). No wiec dokladnie odkad tu mieszkam czyli prawie 3 lat walcze z kamieniem na tymze w naszym przypadku granitowym blacie oraz wokol kranow itp. Jako, ze jestem niedowiarkiem i nie wierze w moc reklam i srodkow w nich zachwalanych nie kupowalam nigdy cilitu. I to byl blad!!! Po odwiecznej walce i uzyciu juz wszystkim mozliwych istniejacych na rynku srodkow siegnelam poto wlasnie cudo Spryskalam i po dokladnie 5 zaleconych tam minutach przetarlam szmatka i... oczom wlasnym nie wierzylam. Stalam i gapilam sie jak nie wiem na co Normalnie wszystko lsnilo i ani grama kamienia!! Tak mi sie spodobalo, ze wszystkie lazienki wypucowalam Nic tylko mi cale popoludnie na szorowaniu zeszlo, hehe
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Re: Cilit Bang - naprawde dziala!!!!
tak ja kiedys zwalczałam brodzik u tesciów przed samym slubem kupilismy cilit bang własnie i maz poodkrecał brodzik a tesciowa siedziała i szorowala to po załozeniu był jak nowy naprawde działa ale ja wtedy byłam w ciazy wiec osobiscie nie mogłam bo to okrutnie smierdzi i wiadomo jakies tak kwasy i hemikalia nie chciałam ryzykowac no i trzeba bardzo uwazac zeby nasze szkraby tego nie wziely
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Aminka powinnaś wystąpić w reklamieaminka napisał:Czy uzywa ktoras z Was? Ja mam w lazience 2 umywalki i jak wiadomo czesto sa one polaczone w calosc nazwijmy to "blatem" (na pewno wiecie o co mi chodzi). No wiec dokladnie odkad tu mieszkam czyli prawie 3 lat walcze z kamieniem na tymze w naszym przypadku granitowym blacie oraz wokol kranow itp. Jako, ze jestem niedowiarkiem i nie wierze w moc reklam i srodkow w nich zachwalanych nie kupowalam nigdy cilitu. I to byl blad!!! Po odwiecznej walce i uzyciu juz wszystkim mozliwych istniejacych na rynku srodkow siegnelam poto wlasnie cudo Spryskalam i po dokladnie 5 zaleconych tam minutach przetarlam szmatka i... oczom wlasnym nie wierzylam. Stalam i gapilam sie jak nie wiem na co Normalnie wszystko lsnilo i ani grama kamienia!! Tak mi sie spodobalo, ze wszystkie lazienki wypucowalam Nic tylko mi cale popoludnie na szorowaniu zeszlo, hehe
A cilit bang naprawdę działa też się o tym przekonałam tylko teraz ze względu na to że to straszna chemia już tego nie stosuję!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
ja tez naleze do niedowiarkow reklamowych mam tylko zaufanie do vanisha, bo go testowałam i ten w plynie odplamiach i tez testowałam ten w proszku do dywanow- oba mnie nie zawiodły. niestety nie testowałam cilit'a ale dobrze wiedziec ze nie jest przereklamowany
Ewa Tomczyk-
- Potrafię : wciąż nieodkryte możliwości:)
Jestem z: : Radomia
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 3
Ewa Tomczyk napisał:ja tez naleze do niedowiarkow reklamowych mam tylko zaufanie do vanisha, bo go testowałam i ten w plynie odplamiach i tez testowałam ten w proszku do dywanow- oba mnie nie zawiodły. niestety nie testowałam cilit'a ale dobrze wiedziec ze nie jest przereklamowany
Oh, wlasnie zapomnialam zapytac o Vanisha!!!Dzieki za info, bo przymierzam sie do kupna Chodzi mi glownie o ten do dywanow...
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Ja też polecam Vanish, używam często bo chłop ciągle coś plami. O Młodym nie wspomnę.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Vanish jest super - nawet z buraków ostatnio doprałam spódnice!
Pawkali-
- Potrafię : gotować
Jestem z: : Gniezno
Dzieci : 1
Zaproszeń na ciacho : 1
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: