Wypadające włosy
+5
aniaffff
anulaaa33
mama33
Mama i corcia
sylwia
9 posters
Strona 1 z 1
Wypadające włosy
Mam problem z włosami strasznie mi wypadają niby czytalam że teraz wylatuja włosy które nie wyleciały w czasie ciaży ale jest ich sporo gdzie sie nie przewine tam zostawiam swoje włosy
A najgorsze jest to że rączki mojego Chomiczka są jak magnes do włosów martwie sie troszke bo nie wiem co robic moze macie kochane jakis sposob na moje wloski
A najgorsze jest to że rączki mojego Chomiczka są jak magnes do włosów martwie sie troszke bo nie wiem co robic moze macie kochane jakis sposob na moje wloski
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Re: Wypadające włosy
Kochana mnie jak zaczely masowo wypadac po ciazy tak do dzis nie moge sobie z tym poradzic a to juz 20 miesiecy.Moje wlosy sa doslownie wszedzie i tez mialam tak z Jessi ze jak raczkowala to wlokla za soba cale koltuny mimo ze staralam sie czyscic bez przerwy.Bralam juz wszystko mozliwe z tabletek,robilam jakies plukanki i nic.
Jeszcze nie olysialam ale mam juz polowe tego co zawsze wiec chyba wybiore sie do jakiegos specjalisty bo inaczej ja nic nie moge Ci doradzic
Jeszcze nie olysialam ale mam juz polowe tego co zawsze wiec chyba wybiore sie do jakiegos specjalisty bo inaczej ja nic nie moge Ci doradzic
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Sylwia ja mam ten sam problem tylko mój problem trwa już 3 lata strasznie mi wypadają i nie wiem co robić! Szczęściem w nieszczęściu jest to że przynajmniej na to miejsce wyrastają nowe bo tak to już bym była łysa!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Sylwia ja używałam tych preparatów z rossmana pomogły mi ooo widzisz nawet promocje mają
http://www.rossnet.pl/piekna_byc/?arId=41611
http://www.rossnet.pl/piekna_byc/?arId=41611
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Mi wypadały tak około 7 miesięcy po porodzie, brałam Feminatal dla kobiet karmiących i troche pomogło. Włosy w tym czasie cały czas związywałam w kitkę żeby Młody przypadkowo ich nie chapał.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Mi też włosy po porodzie leciały garściami. Przestały kiedy obcięłam się na krótko. Teraz spowrotem zapuszczam i mam nadzieję że nie zaczną wypadać znowu
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
No wlasnie mnie tez by pasowalo je obciac jednak tyle lat meczylam sie i zapuszczalam i mam takie slicznie dlugie ze wole olysiec niz je sciac,troszeczke tylko koncoweczki i ani milimetra wiecej.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Mama i corcia napisał:No wlasnie mnie tez by pasowalo je obciac jednak tyle lat meczylam sie i zapuszczalam i mam takie slicznie dlugie ze wole olysiec niz je sciac,troszeczke tylko koncoweczki i ani milimetra wiecej.
mama33-
Ja obciełam w ciąży teraz zapuszczam szkoda mi znowu obciac mam nadzieje ze niedługo wszystko sie unormuje
sylwia-
hmmm... a ja poszłam do lekarza (endokrynolog) i okazało się że mam hashimoto (poporodowa niedoczynność tarczycy)... Od kiedy biorę leki - włosy nie wypadają.
I ładnie rosną...
Zbadać trzeba TSH, TPO i AntyTpO (niech mnie Sandy poprawi jak byka walnęłam - nie pamiętam dobrze nazw)
I ładnie rosną...
Zbadać trzeba TSH, TPO i AntyTpO (niech mnie Sandy poprawi jak byka walnęłam - nie pamiętam dobrze nazw)
jak nadal beda wypadac to bede musiala zrobić te badania
sylwia-
rossi82 napisał:Mi też włosy po porodzie leciały garściami. Przestały kiedy obcięłam się na krótko. Teraz spowrotem zapuszczam i mam nadzieję że nie zaczną wypadać znowu
ja zrobilam to samo
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
rossi82 napisał:Mi też włosy po porodzie leciały garściami. Przestały kiedy obcięłam się na krótko. Teraz spowrotem zapuszczam i mam nadzieję że nie zaczną wypadać znowu
O kurczę! Ja mam bardzo krótkie włosy. Mam nadzieję, że jak zaczną mi wypadać po ciąży, to nie będę musiała ogolić się na łyso
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
[quote="rumianek "
O kurczę! Ja mam bardzo krótkie włosy. Mam nadzieję, że jak zaczną mi wypadać po ciąży, to nie będę musiała ogolić się na łyso [/quote]
Rumianek
O kurczę! Ja mam bardzo krótkie włosy. Mam nadzieję, że jak zaczną mi wypadać po ciąży, to nie będę musiała ogolić się na łyso [/quote]
Rumianek
mama33-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: