OP Plastyczne fuu-ochydstwo
3 posters
Strona 1 z 1
OP Plastyczne fuu-ochydstwo
Jejku fujjjjjjj wlasnie ogldam w tv program o tym jak kobiety daja sie ciac ,wysysac tluszcz ,wkladac silikon nawet w posladki zeby byly takie w "gruszke"
Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?
Nowoscia jest ze kobieta ,ktora ma znowu ochote byc dziewica moze sie zoperowac i na topie sa op pipki zeby ladniejsza byla
to sie nalezy przed operacja bo w glowach sie zaczyna przewracac
Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?
Nowoscia jest ze kobieta ,ktora ma znowu ochote byc dziewica moze sie zoperowac i na topie sa op pipki zeby ladniejsza byla
to sie nalezy przed operacja bo w glowach sie zaczyna przewracac
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
Re: OP Plastyczne fuu-ochydstwo
Hehe ja już byłam dziewicą roku nieużyteczności to w sumie to samo także to odpada biustu nie zamieniłabym a z ciałka nie odessam bo jak to po kościach będzie małż
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Nosy chca miec mniejsze i daja sobie takim szpikulcem lamac mtkoco to jest ja nie moge na to patrzec bleeeeee
Ludzie nawet zeby miec czolo ladne daja sobie tam grzebac i naciagac
Ja nie patrze a moj maz caly czas "michu patrz patrz fuu " i ja glupia gapie sie i zaraz bedzie paw
Ludzie nawet zeby miec czolo ladne daja sobie tam grzebac i naciagac
Ja nie patrze a moj maz caly czas "michu patrz patrz fuu " i ja glupia gapie sie i zaraz bedzie paw
maxine-fee-
Ja uwielbiam takie programy,wrecz kocham ale nie tylko chirurgie plastyczny lecz kazda.Zawsze chcialam byc chirurgiem i to dlatego.
Jednak jesli chodzi o to czy sama bym sie jakiejs poddala to nie.
No bo tak chlopa mam,ktory nawet zrobil mi dziecko wiec chyba az tak zle ze mna nie jest no i branie tez dalej mam wiec tym bardziej chyba jest dobrze.
Co prawda ja siebie widze troszeczke inaczej,ogolnie pol mnie do wymiany ale dobrowolnie na operacje bym sie nie zgodzila.
Jednak jesli chodzi o to czy sama bym sie jakiejs poddala to nie.
No bo tak chlopa mam,ktory nawet zrobil mi dziecko wiec chyba az tak zle ze mna nie jest no i branie tez dalej mam wiec tym bardziej chyba jest dobrze.
Co prawda ja siebie widze troszeczke inaczej,ogolnie pol mnie do wymiany ale dobrowolnie na operacje bym sie nie zgodzila.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Ja tez nigdy przenigdy jejku ten bol nie
Taka sie urodzilam i taka kiedys pojde ale nic zmieniac nie bede
Albo mnie taka akceptuja albo niech omijaja z daleka
Taka sie urodzilam i taka kiedys pojde ale nic zmieniac nie bede
Albo mnie taka akceptuja albo niech omijaja z daleka
maxine-fee-
Apropos brania siedzę dziś w knajpce nad jeziorem pije pifffko dziewczyny obok mnie spały w wózku (co im się tylko chwilowo zdarzyło) małż a Amelią na karuzele poszedł i przyszedł do mnie pan i się pyta czy może się dosiąść ale kiwłam mu na drugie pifffko żeby zerknął że leży i się chyba wystraszył bo szybko kiwnął ręką i dodał nie ma sprawy Kule co jak co ale na babe z 2 dzieci a 3 kajś latało
anulaaa33-
maxine-fee na omijanie jeszcze nie pora omijać będą za 8 miesięcy jak urośniecie
anulaaa33-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: