Bite maleństwa!
+12
Joliczka
rossi82
Mama i corcia
aminka
gonialbn
sylwia
Mama usunęła swój profil
aniaffff
Sandy38
Nieznajoma
agnese
mama33
16 posters
Strona 1 z 1
Bite maleństwa!
Nie rozumiem tych wszystkich bestii które biją swoje dzieci! A nawet katują na śmierć! Teraz ostatnio znowu jakiś świr pobił swoją 4 miesięczną dzidzie bo nie mógł jej uspokoić! Dla mnie to jest potwór który zamiast mózgu ma watę!
Kurdę jestem taka zła na to wszystko na tych zwyrodnialców powinno się ich żywcem przypalać za to co robią swoim dzieciom!!!Przecież Te małe bezbronne istotki nie mają nawet nikłej szansy by obronić się przed takim potworami!!!
Kurdę jestem taka zła na to wszystko na tych zwyrodnialców powinno się ich żywcem przypalać za to co robią swoim dzieciom!!!Przecież Te małe bezbronne istotki nie mają nawet nikłej szansy by obronić się przed takim potworami!!!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Re: Bite maleństwa!
zgadzam sie z tobą w 100%
ja ostatnio nawet jak oglądam jakiś film w ktory ktos robi krzywdę dzieciom albo kobieto w ciąży, płaczę i zaraz przełączam na inny kanał bo nie mogę patrzeć...
ja ostatnio nawet jak oglądam jakiś film w ktory ktos robi krzywdę dzieciom albo kobieto w ciąży, płaczę i zaraz przełączam na inny kanał bo nie mogę patrzeć...
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
zgadzam sie z wami natkich to ciąc zyletkami i posypywac solą zeby bardziej bolało:( biedne aniolki
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Ja miałam do czynienia z biciem nawet na oddziale noworodków -ojciec w trakcie odwiedzin[ w specjalnie stworzonej do tego sali ,gdzie matki wyjeżdżały z noworodkami z sal rooming-in by je pokazać rodzinie] złamał noworodkowi rękę by dostać odszkodowanie od szpitala -myślał ,ze nikt tego nie widzi,ale na szczęście widziała to położna-to jak szarpie betem ,rączką dziecka,a dziecko płacze
Sandy38-
- Potrafię : Służyć medyczną wiedzą,uwielbiam piec ciasta
Jestem z: : Ty..../Śląsk
Dzieci : Maja 5 l. i Alicja 3 l.
Zaproszeń na ciacho : 21
to straszne co piszesz Sandy38
jak można złamać rączkę niemowlakowi dla pieniędzy co za zwyrodnialec
jak można złamać rączkę niemowlakowi dla pieniędzy co za zwyrodnialec
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
To nie są ludzie, to nawet gorzej niż zwierzęta, POTWORY!!!!!
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Aż ciarki mnie przechodzą to potworne!
mama33-
To nie człowiek to BYDLE!!!!!!!!!!!!!
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
naprawde nie mam słów na takich skur.....
Nieznajoma-
Jak można tkim skarbom cos zrobic przeciez to normalne ze dzieci płaczą nie umieja mówic to jak maja wyrazic swoje emocje a zadaniem rodzica jest zeby dziecko przytulic i uspokoic a nie bic jak tacy ludzie wogóle moga miec dzieci co za bestie a najgorsze jest to ze jak nawet dostaną wyrok to on jest bardzo niski albo w zawiasach a ja bym im odpłaciła tym samym a temu ojcu co Sandy napisała to bym 2 ręce złamała dupek
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
To dziecko było chyba ich szóste wtedy dziecko o ile dobrze pamiętam, matka rodziła u nas co roku,zawsze wywinęła jakiś numer: to kradła pieluchy ,skarpetki ,kolorowe koszulki ,środki z przygotowanych zestawów do pielęgnacji,podkradała innym pacjentkom jedzenie ,itd....Zanim oddział zlikwidowano rodziła jeszcze kilkakrotnie ,z tym ,że nie mogła być sama z dzieckiem leżała u nas na noworodkach w specjalnej sali - przeźroczyste szyby z każdej strony,by ją było widać jak karmi ,przewija. On dostał malutki wyrok za to co zrobił. Potem było znów głośno o nich bo zaginęło ich najstarsze dziecko ,policja znalazła ciało po roku
Sandy38-
- Potrafię : Służyć medyczną wiedzą,uwielbiam piec ciasta
Jestem z: : Ty..../Śląsk
Dzieci : Maja 5 l. i Alicja 3 l.
Zaproszeń na ciacho : 21
O jej to straszne o czym pisze Sandy38,nie mieści mi się w głowie jak można bić malutkie dzieci.
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
Sandy normalnie szok ! Nie potrafię napisać to co czuję i myślę w tej chwili bo tego nie da się ogarnąć słowami!
mama33-
Ja w takich momentach wyznaje zasade: oko za oko... szkoda tylko, ze sady tego nie stosuja Byloby mniej tych zwyrodnialcow na ziemi.
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
To jest poprostu nie doopisania.Takie cos nie miesci mi sie w glowie a najgorsze wlasnie jest to ze wszyscy Ci skurwiele czuja sie bezkarni bo co to za kara jaka dostaja.Ja takiemu najpierw na zywca uciela bym chuja zeby juz nigdy nie mogl miec dzieci a matki ktore tak robia to wogole na srodek pola i ukamieniowac.Wybila bym ich wszystkich swoimi golymi rekami,wszystkich zeby tylko zadnemu dzidzusiowi nie stala sie wiecej taka krzwda.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
w polsce powinna byc kara smierci!!!!
Nieznajoma-
Nie potrafię nawet spokojnie czytać o katowaniu dzieci. To dla mnie nie do pomyślenia żeby móc skrzywdzić celowo innego człowieka, tym bardziej dziecko które samo nie potrafi się obronić. Nigdy nie umiałam pomieścić w głowie i ogarnąć co może takimi ludźmi kierować. To wszystko bardzo smutne, ludzie są cholernie ułomni
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Serce mi ściska gdy o tym wszystkim czytam nie potrafię zrozumieć takich "ludzi" jak można katować takie maleństwa ,jak można zrobić krzywdę własnemu dziecku jak można pozwolić by tak cierpiało trzeba nie mieć serca i być bezduszną osobą!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Tych co tak robia powinno sie zamykac i zeby juz nigdy wolnosci nie zaznali.
Powinny byc wysokie kary a nie takie prawo jak teraz :( dlatego tyle zla i tyle sie tego dzieje.
To nie ludzie tak robia to potwory !
Powinny byc wysokie kary a nie takie prawo jak teraz :( dlatego tyle zla i tyle sie tego dzieje.
To nie ludzie tak robia to potwory !
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
...i mnożą się takie zjeby jak króliki dla becikowego czy odszkodowania, przekazują fikcyjnie dzieci pod opiekę swojej równie zdemoralizowanej rodzince, żeby kasa na "rodzinę zastępczą" szła (znam osobiście takie przypadki - córka rodzi, ale ze względu na *trudną sytuację* umawia się ze swoją matką, że ta będzie rodziną zastępczą dla wnuka i dostaje za to kasę z urzędu czy z opieki, a oni i tak wszyscy razem mieszkają). Dzieci wychowuje starsze rodzeństwo i ulica
...a normalni ludzie dzieci mieć nie mogą...
...a normalni ludzie dzieci mieć nie mogą...
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Nie ma nie bylo i nigdy nie bedzie sprawiedliwosci :(Niestety to prawda !!!
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
mama33 napisał:Nie rozumiem tych wszystkich bestii które biją swoje dzieci! A nawet katują na śmierć! Teraz ostatnio znowu jakiś świr pobił swoją 4 miesięczną dzidzie bo nie mógł jej uspokoić! Dla mnie to jest potwór który zamiast mózgu ma watę!
Ja nawet nie mogę oglądać bo bym takiego gołymi rękoma udusiła, serce mnie boli a najbardziej mi szkoda tych maleńkich bezbronnych niewiniątek. Ja uważam, że ludzie czasami gorzej się zachowują jak zwierzęta niestety. Ale co z tego jak on dostanie 15 lat za znęcanie, a wyjdzie wcześniej za dobre sprawowanie i robi swoje.
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Ja bym mu złamała ...... głowe tą niżej położoną a wyżej położoną bym tak natłukła aż bym krewke zobaczyła buuuu jeśli chodzi o krzywdze dzieciom to ahhhh nawet boje siĘ mówić ZATŁUC TO MAŁO-PÓŁMÓZGI
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: