Jak wam minął dzionek
+2
aminka
sylwia
6 posters
Strona 1 z 1
Jak wam minął dzionek
Rano poszłam z Wikunią na spacerek poźniej z siostrą pochodziłyśmy troszke po sklepach i kupiłam sobie pare rzeczy odrazu mi sie humor poprawił malzonka w domu zobaczyłam dopiero o 20 bo był na pepkowym u kolegi mala mi usneła razem z tatusiem i mam teraz troszke czasu wolnego a no i dostałam dziś okres a już się przyzwyczaiłam ze go nie ma myslalam ze jak bede karmic to bede miala spokuj ale niestety sie myliłam szkoda
A wam nie złe mamy i tatusiowie jak minoł dzien
A wam nie złe mamy i tatusiowie jak minoł dzien
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Re: Jak wam minął dzionek
A spokojnie i milo
Wstalysmy po 9, pojechalysmy do taty w odwiedziny i na zakupy. Popoludniu jeszcze raz bylysmy na zakupach, ale juz z tata Wieczor spedzilismy na wspolnych zabawach
Wstalysmy po 9, pojechalysmy do taty w odwiedziny i na zakupy. Popoludniu jeszcze raz bylysmy na zakupach, ale juz z tata Wieczor spedzilismy na wspolnych zabawach
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
A ja dzisiaj cały dzień sama z Filipkiem bo mąż w pracy na 15 godzin, zawsze tak mamy w piątki.
Wiecie co, Młody codziennie mnie zadziwia nowymi umiejętnościami. Czasami to pękam z niego za śmiechu a jednocześnie duma mnie rozpiera.
Wiecie co, Młody codziennie mnie zadziwia nowymi umiejętnościami. Czasami to pękam z niego za śmiechu a jednocześnie duma mnie rozpiera.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Ja dziś byłam 10 godzin w pracy przyszłam po 22 i padam na ryj!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
bidulko to teraz z nami odpoczywasz to napewno dostaniesz wiecej wigoruJoliczka napisał:Ja dziś byłam 10 godzin w pracy przyszłam po 22 i padam na ryj!
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
U nas dzien spokojnie.Po przyjsciu tatusia z pracy pojechalismy na zakupy,potem byl spacerek ale niestety tylko 10 minutowy bo lunelo znowu
Potem szalenstwa z corcia i tak zlecialo.
Dziewczyny macie serdeczne pozdrowienia od M&M.
Potem szalenstwa z corcia i tak zlecialo.
Dziewczyny macie serdeczne pozdrowienia od M&M.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
M&M Jest w Wiedniu u mamy,jutro jedzie na tydzien do babci i nie wie czy bedzie tam miec neta.Jak nie to ja bede wam pisac co u niej na bierzaco.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Do 14 godz ciężko bo my biedne istotki czyli ja i synuś musieliśmy zadowolić się jednym ciasnym pokoiczkiem bo w drugim odsypiał mężuś bo był w pracy na nockę( cały tydzień tak się męczymy)! A jeszcze ten upał duchota jak cholera! Ale już po 14 było lepiej bo wstał mężuś i mogliśmy się wreszcie poruszać po całym mieszkaniu! Po takim siedzeniu przez kilka godzin w pokoiku to nasze 2 pokojowe mieszkanko wydało się raptem takie przestronne!
Resztę dnia spędziłam na zabawie z małym no i na robieniu porządków bo jakoś ostatnio szybko robi się bałagan! A w międzyczasie jeszcze był spacerek z synusiem!
Całuski dla M&M.
Resztę dnia spędziłam na zabawie z małym no i na robieniu porządków bo jakoś ostatnio szybko robi się bałagan! A w międzyczasie jeszcze był spacerek z synusiem!
Całuski dla M&M.
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: