Małe robaczki w powietrzu.
+5
sylwia
aniaffff
Mama i corcia
aminka
kika4333
9 posters
Strona 1 z 1
Małe robaczki w powietrzu.
Dziewczyny w moim mieście jaki i w okolicach pojawiły się maleńkie robaczki (przecinki) są wszędzie, dzisiaj odkurzałam sufit, parapety nawet okna zabardzo otworzyć nie można one są w powietrzu. Coś okropnego, czy u was też to jest?
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Re: Małe robaczki w powietrzu.
U nas na szczescie nie, ale za to atak mrowek w domu mamy
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Właśnie moja koleżanka też mówiła że ma inwazję mrówek w domu. Podobno w tym roku jest ich wszędzie pełno. Lubie jak jest ciepło ale robactwo doporwadza mnie do szału.
kika4333-
A u nas cholera jasna bo wsciekla jestem jak nic jakies podle szczypawki wlaza do mieszkania.I to na 3 pietro i co chwile jakas lazi mi po mieszkaniu no i musze ja zatluc choc bym nie chciala bo boje sie tego paskudztwa.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Kika własnie miałam dzisiaj zapytać o te jeban. robaczki.
Nie dość że włażą na parapety to jak tylko wyjdę z domu to zaraz sie drapę bo łażą po ciele i strasznie to swędzi. Ciągle tylko oglądam Młodego czy mu tam żaden nie wchodzi do ucha, noska...
Nie dość że włażą na parapety to jak tylko wyjdę z domu to zaraz sie drapę bo łażą po ciele i strasznie to swędzi. Ciągle tylko oglądam Młodego czy mu tam żaden nie wchodzi do ucha, noska...
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
tu na szczescie nie ma
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
U nas nie ma takich robaczków.
Kika a nie myślałaś o jakiejś siatce na okno , żeby założyć? Może wtedy nie będzie tych robaczków. Albo może jakiś specyfik jest do psikania, żeby odstraszył te robaczki.
Kika a nie myślałaś o jakiejś siatce na okno , żeby założyć? Może wtedy nie będzie tych robaczków. Albo może jakiś specyfik jest do psikania, żeby odstraszył te robaczki.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
Kasieńka one są tak maleńkie że wszędzie przejdą, one są wielkości przecinka. Ale muszę pomyśleć czy może jakiś odrstarszać ten wkładany do kontaktu nie będzie na nie działał?
kika4333-
Kika a może lep na muchy? Może będą się do tego kleić. A sitkę na okno musiałabyś kupić bardzo gęstą. Chyba takie też są - tak mi się wydaje.
Kasieńka-
Zaproszeń na ciacho : 4
tzw moskieterka na okna ja zakladałam tamtego roku nawet małe robaczki nie przechodzily zawsze mozesz spróbowac u nas sa male muszki ale nie takie jak piszesz -chyba ze to zmutowane juz jest co teraz jest wszystko mozliwe jutro wlasnie jak zdaze musze kupic tasme na moskieterke bo tamta mi sie gdzies zapodziała
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
No u nas dzis tego była plago dzieciaki całe oblepione ja tez w włosach wszędzie w domu tez,tesc miał jakiś oprysk na owady latające to spryskałam okna ,drzwi .Tyle tego napadało że szok dobrze że niegryzą tylko łaskocza
justyna82-
- Potrafię : gotowac
Jestem z: : ŁOWICZ
Dzieci : Zuzanna i Ernest
Zaproszeń na ciacho : 5
Siatka ich nie zatrzyma, mamy we wszystkich oknach pozakładane i nic to nie daje. Te robaczki są takie maleńkie.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
nie zauważyłam u nas na szczeście takich robaczków ale jak przeczytałam ten post i to co piszecie to już mnie wszystko swędzi brrrrr
za to lata dużo tzw. ślepaków. ochyda jak tak wlatuje na Ciebie....
za to lata dużo tzw. ślepaków. ochyda jak tak wlatuje na Ciebie....
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: