Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Listopad 2024
PonWtoSroCzwPiąSobNie
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

WAŻNE LINKI
2008-2010
DESIGN
BY NITKA

"Swiadome" chodzenie :)

4 posters

Go down

"Swiadome" chodzenie :) Empty "Swiadome" chodzenie :)

Pisanie by aminka Sro 24 Cze 2009, 19:40

Tak obserwuje mojego brzdaca i zastanawiam sie kiedy to bedzie juz "swiadomie" chodzic LOL Ogolnie zasuwa jak przecinak, wszedzie znajduje sie z predkoscia swiatla, schodzi i wchodzi na kanape, po schodach na dol i do gory, a na prostej drodze potrafi zaliczyc fikolka. Biegnie biegnie i jak widzi na drodze np. kraweznik, schodek, to ok, ale mniejszych rzeczy nie widzi. Potrafi potknac i wywrocic sie o waz ogrodowy nie wspominajac juz o wystajacych plytkach chodnikowych, klocki w swoim pokoju itp.hehe
Dopiero jak ja cos w pore zauwaze i powiem glosno UWAZAJ to zatrzyma sie i rozgladnie o co mi moze chodzic...

Kiedy Wasze maluszki zaczely uwazac na to co na drodze lezy?? LOL
aminka
aminka

Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka

Zaproszeń na ciacho : 27

Powrót do góry Go down

"Swiadome" chodzenie :) Empty Re: "Swiadome" chodzenie :)

Pisanie by dagolis Sro 24 Cze 2009, 21:06

aminka, moja Natalia zaczeła chodzić ponad 3 miesiące temu. Po domu biega bez wywrotek ale na podwórku ciagle widzi coś nowego , wszędzie chciała by być i non stop zalicza upadki. też z niecierpliwością czekam kiedy przestanie padać Żartowniś

dagolis

Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia

Zaproszeń na ciacho : 51

Powrót do góry Go down

Pisanie by aniaffff Sro 24 Cze 2009, 23:44

Z Filipa chodzeniem to różnie bywa, czasem tak jak piszesz w domu zrobi wywrotke bo po prostu tak mu si śpieszy że nogi nie nadążaja za reszta ciała. Na dworze raczej uważa, zreszta ja ciągle krzyczę ,, wolniej,, wtedy przystania na chwilkę i znowu jak przecinak.
Ogólnie jak idzie powoli to patrzy co leży pod nogami ale jak chce szybciej to niestety czasem zrobi bach.
aniaffff
aniaffff

Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka

Zaproszeń na ciacho : 145

Powrót do góry Go down

Pisanie by aminka Sro 24 Cze 2009, 23:51

U nas problem w tym, ze ona nigdy wolniej nie chodzi LOL hihiDzis miala stluczke z komoda, chociaz jestem przekonana, ze ja widziala LOL
aminka
aminka

Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka

Zaproszeń na ciacho : 27

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mama i corcia Czw 25 Cze 2009, 15:21

Hi hi hi hi to zupelnie jak moja Jessi ona nigdy nie chodzi ona zawsze biega z predkoscia swiatla i juz nie raz miala bliskie spotkanie z jakims mebelkiem lub drzwiami bo przy tej predkosci nie zdazyla wychamowac lub w pore ominac.
Oczywiscie upadki sa na porzadku dziennym ale na szczescie nie sa grozne i mam nadzieje ze szybko nauczy sie ze trzeba uwazac.
Mama i corcia
Mama i corcia

Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica

Zaproszeń na ciacho : 149

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: