Heeeej jestem!!! :)
+4
Nitka
dagolis
mama33
aminka
8 posters
Strona 1 z 1
Heeeej jestem!!! :)
Hej dziewczyny! Jestem juz wywakacjowana. Teraz tylko na chwilke, bo wracam jeszcze do rzeczywistosci. Powrot zajal nam cala noc, bo samolot sie spoznil i takie tam, wiec caly dzien odsypialismy cala rodzina Mala byla bardzo dzielna, wytrzymala do 4 rano bez spania!! Potem padla w samolocie i dopiero w domku poszla normalnie spac. Z niewielka przerwa spala do18, hihi, bidulka. Ja tez caly dzien w pizamie latam. Jutro, najpozniej pojutrze napisze co i jak wiecej, teraz znow udaje sie na spoczynek
Trzeba zbierac sily nak olejny urlop, hehe
Trzeba zbierac sily nak olejny urlop, hehe
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Re: Heeeej jestem!!! :)
Witaj Aminko Właśnie się zastanawiałam co u Ciebie!
Jak już trochę odpoczniesz to napisz Nam jak się udał wyjazd! Całuski dla dzielnej córuni!
A dla Ciebie dużo dużo szczęścia zdrówka i miłości bo o ile się nie mylę to chyba miałaś urodzinki 22 czerwca Twoje zdrówko
Jak już trochę odpoczniesz to napisz Nam jak się udał wyjazd! Całuski dla dzielnej córuni!
A dla Ciebie dużo dużo szczęścia zdrówka i miłości bo o ile się nie mylę to chyba miałaś urodzinki 22 czerwca Twoje zdrówko
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Oh, jak milo, dziekuje slicznie za zyczonka!!!
aminka-
Aminka
spóźnione ale szczere: dużo zdrówka, miłości , samych radosnych dni i spełnienia marzeń!!!!!
spóźnione ale szczere: dużo zdrówka, miłości , samych radosnych dni i spełnienia marzeń!!!!!
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
No to po krotce cos opowiem moze Ehhh bylo cudownie. Goraco jak choinka, slonecznie caly czas, czlowiek tylko w morzu siedzial od rana do wieczora.
Raz pojechalam z malzem do Kairu odwiedzic rodzinke, a tak to jezdzil sam, bo w miescie to za goraco jak dla mnie. To takie niesamowite dla mnie, ze ludzie mieszkaja tam sobie jak gdyby nigdy nic, wygladaja przez okno, a tam po prostu piramidy stoja... Piramidy! Kumacie? Dla nas to jakas abstrakcja Albo np. mieszkaja sobie nad Nilem. Jedlismy tam w restauracji, super widoki, leciutki wiaterek powiewajacy, ehhh rozmarzylam sie znow
Mala byla zadowolona najbardziej z nas wszystkich. Tez siedziala caly czas w wodzie. W osobnym watku zamieszcze linka do super rzeczy, ktora sprawi wiele radosci maluchom jak i rodzicom
Moje dziecko jadlo i pilo tam wszystko co dostalo lub znalazlo... Tak tak, najlepiej smakowaly rzeczy znalezione na plazy... (raz znalazla torebke po herbacie...)
Nic dziwnego czy smiesznego nam sie nie przytrafilo, wrocilismy cali i zdrowi. Samolot w drodze powrotnej mial opoznienie, bo gdzies jakies burze szalaly, wiec cala nocka do d...
No i teraz trzeba wracac do rzeczywistosci
Raz pojechalam z malzem do Kairu odwiedzic rodzinke, a tak to jezdzil sam, bo w miescie to za goraco jak dla mnie. To takie niesamowite dla mnie, ze ludzie mieszkaja tam sobie jak gdyby nigdy nic, wygladaja przez okno, a tam po prostu piramidy stoja... Piramidy! Kumacie? Dla nas to jakas abstrakcja Albo np. mieszkaja sobie nad Nilem. Jedlismy tam w restauracji, super widoki, leciutki wiaterek powiewajacy, ehhh rozmarzylam sie znow
Mala byla zadowolona najbardziej z nas wszystkich. Tez siedziala caly czas w wodzie. W osobnym watku zamieszcze linka do super rzeczy, ktora sprawi wiele radosci maluchom jak i rodzicom
Moje dziecko jadlo i pilo tam wszystko co dostalo lub znalazlo... Tak tak, najlepiej smakowaly rzeczy znalezione na plazy... (raz znalazla torebke po herbacie...)
Nic dziwnego czy smiesznego nam sie nie przytrafilo, wrocilismy cali i zdrowi. Samolot w drodze powrotnej mial opoznienie, bo gdzies jakies burze szalaly, wiec cala nocka do d...
No i teraz trzeba wracac do rzeczywistosci
aminka-
och i ja sie rozmarzylam po tym co pisaslas fajniutko ze urlopik sie udał pozdrowienia i czekamy na jakies foteczki:)
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Ciesze się że wszystko się udało też chętnie wybrałabym się na taki urlopik
A się rozmarzyłam
A się rozmarzyłam
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Ja tez zazdroszczę.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Tesknilysmy juz strasznie.Dobrze ze jestes i ze wyjazd tak wspaniale sie udal.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: