W temacie jedzenia - wkurzam się!
+5
Nieznajoma
Mama i corcia
dagolis
Joliczka
Nitka
9 posters
Strona 1 z 1
W temacie jedzenia - wkurzam się!
Wiecie co, może ja chyba jednak przewrażliwiona jestem...
Uwaga: wczoraj nie zdążyłam zjeść śniadania w domu i głodna pojechałam do pracy. Jak idę do pracy od przystanku, to mijam taki sklepik. Weszłam tam by kupić sobie cokolwiek do wszamania, patrzę: są drożdżówki. No to poprosiłam drożdżówkę i jogurt.
Patrzę, a baba nakłada mi do torebki tę drożdżówkę gołymi paluchami!!!! Ale to nie koniec!!!
Tą samą ręką wydawała mi resztę!!!!
WKurzyłam się, no bo chyba minimum higieny mogłaby zachować. Zapytałam się jej, czy ja dobrze widzę, że nałożyła mi pieczywo tą samą ręką, którą dotykała pieniędzy, a ona mi bezczelnie na to: "-To pani aż tak przewrażliwiona jest?"
Nosz kurde mać! To czy ona łap nie myje jak wraca do domu z pracy i szykuje sobie obiad, albo dzieciom?
Baba brudas normalnie.
Poprosiłam o kasę z powrotem i byłam głodna jak wilk w robocie, ale od baby brudasa nic nie kupiłam!!!!
Jak Wam się wydaje? Mam choć odrobinkę racji?
Uwaga: wczoraj nie zdążyłam zjeść śniadania w domu i głodna pojechałam do pracy. Jak idę do pracy od przystanku, to mijam taki sklepik. Weszłam tam by kupić sobie cokolwiek do wszamania, patrzę: są drożdżówki. No to poprosiłam drożdżówkę i jogurt.
Patrzę, a baba nakłada mi do torebki tę drożdżówkę gołymi paluchami!!!! Ale to nie koniec!!!
Tą samą ręką wydawała mi resztę!!!!
WKurzyłam się, no bo chyba minimum higieny mogłaby zachować. Zapytałam się jej, czy ja dobrze widzę, że nałożyła mi pieczywo tą samą ręką, którą dotykała pieniędzy, a ona mi bezczelnie na to: "-To pani aż tak przewrażliwiona jest?"
Nosz kurde mać! To czy ona łap nie myje jak wraca do domu z pracy i szykuje sobie obiad, albo dzieciom?
Baba brudas normalnie.
Poprosiłam o kasę z powrotem i byłam głodna jak wilk w robocie, ale od baby brudasa nic nie kupiłam!!!!
Jak Wam się wydaje? Mam choć odrobinkę racji?
Re: W temacie jedzenia - wkurzam się!
Masz wielką rację!
Ja też jestem strasznie na to uczulona. Sama pracuje w ciastkarnio piekarni tyle że na zakładzie i mimo że ludzie tego nie widzą to każda jedną drożdżówkę, pączka czy bułkę pakuję do koszy w rękawiczkach!
Bardzo dobrze zrobiłaś że nie wzięłaś tej drożdżówki nie wiadomo co ona jeszcze trzymała w tych papskach,a baba zamiast pyskować powinna Cię przeprosić i zastanowić się nad tym co robi!
Ja też jestem strasznie na to uczulona. Sama pracuje w ciastkarnio piekarni tyle że na zakładzie i mimo że ludzie tego nie widzą to każda jedną drożdżówkę, pączka czy bułkę pakuję do koszy w rękawiczkach!
Bardzo dobrze zrobiłaś że nie wzięłaś tej drożdżówki nie wiadomo co ona jeszcze trzymała w tych papskach,a baba zamiast pyskować powinna Cię przeprosić i zastanowić się nad tym co robi!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Nitka miałaś całkowita rację że tak postąpiłaś. Nie wiadomo co w tych rączkach swoich pani miała jeszcze wcześniej np. równie dobrze mogła być przed chwilką w toalecie i ich nie umyć!! ja jak biorę nawet w markecie chleb czy bułeczki dla siebie to zakładam torebkę na rękę bo przecież czasami zdarza się dotknąć pozostałego pieczywa które zostaje dla innych ale myśle że wiekszość ludzi tak nie robi!
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Tak zgadzam sie z Wami.To obrzydliwe jest.Odrazu zaczynam sie w takich sytuacjach zastanawiac czy jak pojdzie takie babsko do kibla czy wpadnie na pomysl potem ze pasowalo by umyc rece czy lezie z tymi lapskami na sklep.
Ja nie rozumie takich ludzi wogole i czasami to bym postawila pod mor i wystrzelala normalnie.Co to stokrotka za problem wsadzic to lapsko w woreczek albo zlapac za jakie cos do nakladania.
Nitka dobrze zrobilas ze nie wzielas tej bulki,ja zrobila bym dokladnie to samo.
Ja nie rozumie takich ludzi wogole i czasami to bym postawila pod mor i wystrzelala normalnie.Co to stokrotka za problem wsadzic to lapsko w woreczek albo zlapac za jakie cos do nakladania.
Nitka dobrze zrobilas ze nie wzielas tej bulki,ja zrobila bym dokladnie to samo.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
NITKO MIAŁAS CAŁKOWITA RACJE ja zawsze tez upominam osoby takie
podobna sytułacje miałam kiedys ja jak facet zaczał jezdzic do nas z pieczywem na poczatku niezakładal rekawiczek tesciowa mowiła i kiedys specjalnie poszłam kupic bułki nałozył rekami a ja na to czy mógłby mi te bólki wymienic i nałozyc wczesniej rekawiczki?-facetowi zrobilo sie glupio ale nic nie powiedział odłozył tamte i nabrał nastepne i teraz za kazdym razem zakłada rekawiczki jak naklada .....
podobna sytułacje miałam kiedys ja jak facet zaczał jezdzic do nas z pieczywem na poczatku niezakładal rekawiczek tesciowa mowiła i kiedys specjalnie poszłam kupic bułki nałozył rekami a ja na to czy mógłby mi te bólki wymienic i nałozyc wczesniej rekawiczki?-facetowi zrobilo sie glupio ale nic nie powiedział odłozył tamte i nabrał nastepne i teraz za kazdym razem zakłada rekawiczki jak naklada .....
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Ja też się zgadzam z Wami w zupełności! Jak się pracuje w takiej branży powinno się wiedzieć co nieco o higienie! Fuj wyobraziłam sobie co może jeszcze tymi swoimi paluchami robić zanim poda jakieś pieczywo!
Biedna Niteczka głodowała przez tą brudaskę ale dobrze zrobiłaś też by mnie to obrzydziło!
Ciekawe co ta baba zrobiła z tą drożdżówką pewnie podała swoimi rączkami kolejnej ofierze !
Biedna Niteczka głodowała przez tą brudaskę ale dobrze zrobiłaś też by mnie to obrzydziło!
Ciekawe co ta baba zrobiła z tą drożdżówką pewnie podała swoimi rączkami kolejnej ofierze !
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
Nitka miałaś rację, ochrzan jej się należał.
A oprócz tego trzeba było jej jeszcze
A oprócz tego trzeba było jej jeszcze
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Nitka mialas calkowita racje!!!!
To ja wam opowiem historie z czasow jak pracowalam na straganie serowym.
W tej dzielnicy mieszka duzo ludzi z bylej jugoslawii i turcji.
I bywaly tam baby ktore kupowaly ser bialy u nas.
1.bywalo ze wysmarkiwaly sie jak pilkarze zaciskajac jedno nozdrze drugim zas wydmuchujac zawartosc
2.wciaganie tylem i cherlanie na porzadku dziennym
3. wspolpracownica mi mowila ze niektore nie nosza majtek a sikaja gdzie stoja, stojac w rozkroku.
4.pieniadze ktore od nich bralam za ser trzymaly w biustonoszu pod cycami, cieple, brudne, wilgotne monety.
Niestety pieniadze sie bralo golymi rekami a sery albo wogule sie ni dotykalo tz tylko przez opakowanie i nozem potem przez papier do owiniecia albo przez rekawiczki.
Nie jestem rasistka i w sumie nie ma to nic do rzeczy skad te baby byly, wazne ze to bylo obrzydliwe!!!!!
To ja wam opowiem historie z czasow jak pracowalam na straganie serowym.
W tej dzielnicy mieszka duzo ludzi z bylej jugoslawii i turcji.
I bywaly tam baby ktore kupowaly ser bialy u nas.
1.bywalo ze wysmarkiwaly sie jak pilkarze zaciskajac jedno nozdrze drugim zas wydmuchujac zawartosc
2.wciaganie tylem i cherlanie na porzadku dziennym
3. wspolpracownica mi mowila ze niektore nie nosza majtek a sikaja gdzie stoja, stojac w rozkroku.
4.pieniadze ktore od nich bralam za ser trzymaly w biustonoszu pod cycami, cieple, brudne, wilgotne monety.
Niestety pieniadze sie bralo golymi rekami a sery albo wogule sie ni dotykalo tz tylko przez opakowanie i nozem potem przez papier do owiniecia albo przez rekawiczki.
Nie jestem rasistka i w sumie nie ma to nic do rzeczy skad te baby byly, wazne ze to bylo obrzydliwe!!!!!
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Nitka miałaś racje Ja też bym tak zrobiła wiadomo gdzie to babsko tymi rękami grzebało aż ciarki mnie przechodza jak sobie pomysle świntuch jeden
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: