Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Listopad 2024
PonWtoSroCzwPiąSobNie
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

WAŻNE LINKI
2008-2010
DESIGN
BY NITKA

wywiozłam syna....

5 posters

Go down

wywiozłam syna.... Empty wywiozłam syna....

Pisanie by Marzena Pon 15 Cze 2009, 08:23

Mówię wam jaka jestem durna i bezmyślna.... Wyjechaliśmy z mężulkiem na dłuugii weekend w góry Sowie. Ponieważ z tamtąd jest blisko do skalnego miasteczka które mieści się w Czechach (Teplice) postanowiliśmy że się przejedziemy - byłam tam już kilka razy przejazd przez granicę bez problemu (zawsze tak było) A tym razem hmm... Wracamy już do Polski a tu policianci nas zatrzymują nie przekroczyliśmy prędkości światła były zapalone ot tak do kontroli rutynowej... W samochodzie są przyciemniane szyby więc myślałam że się uda i nie zauważą Matiego i było by tak gdyby mój kochany syn nie stwierdził że właśnie w momencie gdy panowie policjanci praktycznie powiedzieli nam dowidzenia Matiemu zebrało się na rozmowę i zaczął swoje "baba baba ble ble..." No i się zaczęło chcieli dokument dziecka a my że nie mamy bo mały itp (oczywiście blondynkę z siebie zrobiłam i powiedziałam że nie wiedziałam że taki malec potrzebuje dokumentu....) oczywiście że mieli rację w tym co mówili i to w 100% ... przecież wiele ludzi próbuje wywieźć dziecko (no ale oni to zazwyczj mają wszystkie potrzebne dokumenty - tak im powiedziałam...) ale po długich wymianach zdań moich prośbach i stwierdzeniu że właśnie czekamy na paszport dla małego (to akurart jest prawda!!) pokazaniu zdjęcia do paszportu dzięki Bogu że go włożyłam do portfela puścili nas. A gdyby się uparli to musiałabym jechać z nimi i z Matim na przejście graniczne oddalone o jakieś 100 km aby sprawdzić czy Mati jest moim synem. I wiecie co jest najdziwniejsze że było mi wszystko jedno tzn kara która wynosiła 3 tys koron(jakieś 600 zł) plus mandat mogłam to zapłacić ale najbardziej się bałam że mati zgłodnieje!!! (bo przecież trochę by się zeszło) taak a on jak jest głodny to się tak strasznie drze że nie można go uspokoić!! Towarzystwo się śmiało że wtedy by nas szybciej puścili. Ale się najadłam strachu dobrze że to się tak skończyło a głupia jestem jak but tylko mi się należy Lanie na gołą dupę Lanie na gołą dupę
Marzena
Marzena

Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)

Zaproszeń na ciacho : 31

Powrót do góry Go down

wywiozłam syna.... Empty Re: wywiozłam syna....

Pisanie by Marzena i Maja Pon 15 Cze 2009, 10:19

Dobrze ze na strachu sie skonczylo!
Mnie zawsze stresuje kontakt z policja czy straza miejska lub graniczna.
wrrrr.
Marzena i Maja
Marzena i Maja

Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia

Zaproszeń na ciacho : 35

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joliczka Pon 15 Cze 2009, 20:34

Podziwiam Cię!
Ja bym się raczej nie odważył przekroczyć granicy z dzieckiem w momencie gdy ono nie ma paszportu lub dowodu osobistego!
Joliczka
Joliczka

Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów

Zaproszeń na ciacho : 28

Powrót do góry Go down

Pisanie by sylwia Pon 15 Cze 2009, 23:26

dobrze ze to tak sie skonczyło ale ja chyba nie odwazyłabym sie na podroż z dzieckiem bez dokumentu bała bym sie
sylwia
sylwia

Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria

Zaproszeń na ciacho : 44

Powrót do góry Go down

Pisanie by karolutka Nie 21 Cze 2009, 10:12

no to nieprzygoda.... brrr
karolutka
karolutka

Potrafię : wszystko po troszkę :)
Jestem z: : Wrocław
Dzieci : Olga :) 30.01.08

Zaproszeń na ciacho : 2

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: