Jak bylam mala to...
+10
Joliczka
Mama i corcia
rumianek :)
MAjax
gonialbn
kika4333
sylwia
agnese
Nitka
Spinacz
14 posters
Strona 1 z 1
Jak bylam mala to...
Mialam kiedys takie marzenie jako mala dziewczynka. Ze jak dorosne, bede miala wszystkie kosmetyki w takich malych pudeleczkach, tubkach, sloiczkach itp.
Nie wiem czemu mialam swira na punkcie takiego zelu pod oczy - moja mama uzywala - on byl wlasnie w takim miniaturowym opakowanku.
A wy? Mialyscie podobne marzenia jako male dziewczynki?
Nie wiem czemu mialam swira na punkcie takiego zelu pod oczy - moja mama uzywala - on byl wlasnie w takim miniaturowym opakowanku.
Spinacz-
- Potrafię : całkiem nieźle fotografować
Jestem z: : Płock
Dzieci : Julek, Oliwka, Zuza
Zaproszeń na ciacho : 8
Re: Jak bylam mala to...
Spinaczku kochanie, moim marzeniem było mieć ... proszek Persil.
Ciągle leciały reklamy w TV i wydawało mi się to takie... dorosłe i luksusowe...
hhehe
Piorę w innym.
Ciągle leciały reklamy w TV i wydawało mi się to takie... dorosłe i luksusowe...
hhehe
Piorę w innym.
ja marzyłam ze bede miala dużo kosmetyków,ubran modnych i przystojnego męża...
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
ja marzyłam o szpilkach i o fajnych modnych ubraniach i o długich włosach bo zawsze mama obcinała mnie na chłopaka byłam wtedy bardzso zła
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Moim marzeniem było zostać nauczycielką, zawsze chciałam mieć dziennik lekcyjny i nawet sama taki później zrobiłam.
Później baaardzo chciałam mieć bogatego męża, duuuuży dom. Często myślałam nawet jak ten dom umebluję.
Później baaardzo chciałam mieć bogatego męża, duuuuży dom. Często myślałam nawet jak ten dom umebluję.
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Bardzo bardzo chciałam mieć kotka,ale tata się nie zgadzał.Teraz mam dwa i cały czas chodzi mi po głowie trzeci.
gonialbn-
- Potrafię : stanąć na głowie
Jestem z: : ?
Dzieci : !
Zaproszeń na ciacho : 16
kikus, to tak jak ja!kika4333 napisał:Moim marzeniem było zostać nauczycielką, zawsze chciałam mieć dziennik lekcyjny i nawet sama taki później zrobiłam.
z tym bogatym mężem to super sprawa!
Ja też chciałam być nauczycielką, miałam dziennik zrobiony z zeszytu i chciałam być bogata (jeszcze wtedy do mnie nie dochodziło, że to pierwsze wyklucza to drugie) i też chciałam mieć dużo kosmetyków (a to się akurat sprawdziło, mam fioła na punkcie kosmetykówq i malowideł różnych, chociaż maluję się raczej od święta)
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
Ja też we wczesnym dzieciństwie chciałam być nauczycielką ...języka polskiego. Później marzyłam o śpiewaniu. Nagrywałam się na stara unitrę i oglądałam koncerty życzeń i transmisje z Opola i Sopotu Do tej pory trudno oderwać mnie od muzycznego programu (bardzo lubiłam "Przebojową noc").
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
A ja cholerka nie wiem dokladnie,chyba za duzo tego bylo
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Jak byłam mała to ciągle wbijałam gdzieś gwoździe młotek to była moja ulubiona zabawka
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Jak byłam taka naprawdę mała to rodzice opowiadali że cały czas chodziłam w kozaczkach, również w lecie i za nic nie chciałam założyć innych bucikow.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Joliczka napisał:Jak byłam mała to ciągle wbijałam gdzieś gwoździe młotek to była moja ulubiona zabawka
Ja też tak miałam do tej ppory coś przykrece lub naprawie
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Zaproszeń na ciacho : 44
to nie marzenie ale....
jak byłam mała to:
miałam ok 4 lat. rodzice malowali ogrodzenie przy domu i widziałam że czymś tam mieszali w tej farbie. poszłam do garażu gdzie stała farba i też chciałam tak pomieszać, wiec wzięłam jakiś patyk który podczas mieszania wpadł mi to tego wiadra z farbą a ja chciałam go wyjąć żeby rodzice sie nie zorientowali.... ale..... farba była olejna a ja cała w niej ubrudzona wszystko sie wydało ale za to rodzice do tej pory wspominają tą sytuację...
jak byłam mała to:
miałam ok 4 lat. rodzice malowali ogrodzenie przy domu i widziałam że czymś tam mieszali w tej farbie. poszłam do garażu gdzie stała farba i też chciałam tak pomieszać, wiec wzięłam jakiś patyk który podczas mieszania wpadł mi to tego wiadra z farbą a ja chciałam go wyjąć żeby rodzice sie nie zorientowali.... ale..... farba była olejna a ja cała w niej ubrudzona wszystko sie wydało ale za to rodzice do tej pory wspominają tą sytuację...
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Ja jak byłam mała to marzyłam o tym by zostać sławną łyżwiarką i mieć bardzo przystojnego męża koniecznie z czarnymi wąsami!Spinacz napisał:Mialam kiedys takie marzenie jako mala dziewczynka. Ze jak dorosne, bede miala wszystkie kosmetyki w takich malych pudeleczkach, tubkach, sloiczkach itp.
Za to moja siostra jak miała 4 latka to marzyła o tym żeby zostać sprzątaczką i mieć sześcioro dzieci!
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
kika4333 napisał:Moim marzeniem było zostać nauczycielką, zawsze chciałam mieć dziennik lekcyjny i nawet sama taki później zrobiłam.
Miałam całkiem podobne marzenia, ale poki co niestety sie nie spełniły i juz raczej musze marzyć o czyms innym, bo ani nauczycielka nie bede i na bogatego meza tez nie mam co liczyc
Ewa Tomczyk-
- Potrafię : wciąż nieodkryte możliwości:)
Jestem z: : Radomia
Zaproszeń na ciacho : 3
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: