Dzień żony :)
+15
mama33
karolutka
kika4333
anulaaa33
Joliczka
Marzena i Maja
MAjax
Mo24nis
Mama i corcia
aniaffff
aminka
sylwia
becia
Nieznajoma
Marzena
19 posters
:: NIE NA TOPIE :: Inne święta :: Dzień Matki 2009
Strona 1 z 1
Dzień żony :)
Dlaczego nie ma takiego dnia! powinien być i to w którąś sobotę żeby mężulkowie byli w domu i chociaż na jeden dzień przejeli nasze obowiązki zgadzacie się ze mną?
Ja to dzisiaj powiedziałam rano swojemu mężowi a on mi na to taaak kochanie i dzień męża też powinien być żeby można było sobie w spokoju poczytać gazetę (mimo że on gazet nie czyta...) oj te chłopy
Ja to dzisiaj powiedziałam rano swojemu mężowi a on mi na to taaak kochanie i dzień męża też powinien być żeby można było sobie w spokoju poczytać gazetę (mimo że on gazet nie czyta...) oj te chłopy
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Re: Dzień żony :)
jestem za i za dzien meza tez wkoncu im tez sie nalezy albo dzien małzonków
z ta gazeta to dobre :E
z ta gazeta to dobre :E
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
zgadzam się w zupełności miło byłoby chociaż raz popatrzeć z boku na wszystko co mam na co dzień
becia-
- Potrafię : ciągle uczę się czegoś nowego
Jestem z: : Wyszkowa
Dzieci : Patrycja i Maja
Zaproszeń na ciacho : 4
Marzena napisał:Dlaczego nie ma takiego dnia! powinien być i to w którąś sobotę żeby mężulkowie byli w domu i chociaż na jeden dzień przejeli nasze obowiązki zgadzacie się ze mną?
Zgadzam się to byloby super Święto
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Ja mysle, ze jakbysmy sobie raz dzien zony zrobily i wolne od nianczenia dzieci (i mezow), sprzatania, prania, gotowania, prasowania itp. to bysmy sobie tylko bigosu narobily... Na nastepny dzien i kilka kolejnych mialybysmy dopiero pracy, hihi Przeciez chyba nie wierzymy, ze zrobilby to za nas kto inny (czytaj: malz), hehe
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
aminka napisał:Ja mysle, ze jakbysmy sobie raz dzien zony zrobily i wolne od nianczenia dzieci (i mezow), sprzatania, prania, gotowania, prasowania itp. to bysmy sobie tylko bigosu narobily... Na nastepny dzien i kilka kolejnych mialybysmy dopiero pracy, hihi Przeciez chyba nie wierzymy, ze zrobilby to za nas kto inny (czytaj: malz), hehe
Zgadzam się z Tobą, powinien być dzień żony ale wszystko pod naszą kontrolą.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Powinien byc Dzien zony jak najbardziej a prezentem od meza tego dnia powinna byc sprzataczka i opiekunka do dzieci tylko oczywiscie obydwie Panie niezbyt oszalamiajacej urody
Mezowie w tym czasie powinni zajac sie tylko nami
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Mama i corcia napisał:Powinien byc Dzien zony jak najbardziej a prezentem od meza tego dnia powinna byc sprzataczka i opiekunka do dzieci tylko oczywiscie obydwie Panie niezbyt oszalamiajacej urody
O wlasnie!! Tak to powinno byc!!!
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
u mnie takie dzien by nie przeszedl bo i tak pewnie musislam bym robic to co zwykle bo jak nie ja to samo sie nie zrobi
też mi się ten pomysł podobaMama i corcia napisał:Powinien byc Dzien zony jak najbardziej a prezentem od meza tego dnia powinna byc sprzataczka i opiekunka do dzieci tylko oczywiscie obydwie Panie niezbyt oszalamiajacej urody
Marzena-
Ja jestem za
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
popieram uchwale!!!!
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
to co do sejmu z tą uchwałą idziemy?
Naturalnie święto ruchome ze względu na sobotę np w każdą 4tą albo 3cią sobotę maja
Naturalnie święto ruchome ze względu na sobotę np w każdą 4tą albo 3cią sobotę maja
Marzena-
najpierw trzeba podpisy zebrać
MAjax-
Angelika Nosal
Mama i corcia-
i jest pierwszy
Mama i corcia-
no to mój podpis już macie!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
podpisuje sie ALE
jak zmusic malzow do stosowania sie do wyzej wymienonych zasad, jak ten dzien ma wygladac?
i czy tez mezczyzni w niezalegalizowanych zwiazkach maja takowe obowiazki?
jak zmusic malzow do stosowania sie do wyzej wymienonych zasad, jak ten dzien ma wygladac?
i czy tez mezczyzni w niezalegalizowanych zwiazkach maja takowe obowiazki?
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Niech ten dzień nazywa się "Dzień Żony i p.o. Żony"
MAjax-
Hehe dobre Ale nie wiem dlaczego to miałby być jeden dzień w roku jeden dzień na kwartał chciałyście uchwalić Ale powiem Wam że mój małż w tym roku załatwił mame na weekend i na dzień matki wysłał mnie w góry z koleżanką oj działo się działo a z łóżka wstawałam o 11 :] i nie musiałam myśleć o posiłkach jałam co chciałam chodziłam gdzie chciałam
ŻYĆ NIE UMIERAĆ
ŻYĆ NIE UMIERAĆ
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
Zazdraszczam, też bym tak chciała
kika4333-
- Potrafię : duuuuużo
Jestem z: : centrum Polski
Dzieci : Kacper Natalia
Zaproszeń na ciacho : 13
Nio przyznam że mój małż to SKARB JAKICH MAŁO
anulaaa33-
moze zrobmy jakas propagnde! oglosimy taki dzien i wyslemy wszystkim malzom maile co???? tylko trzeba ustalic jakas rozsadna date!
karolutka-
- Potrafię : wszystko po troszkę :)
Jestem z: : Wrocław
Dzieci : Olga :) 30.01.08
Zaproszeń na ciacho : 2
Och marzy mi się taki dzień żony żebym choć przez jeden dzień nie musiała myśleć o niczym no troszkę przesadziłam prawie o niczym! Chciałabym by ktoś zamiast mnie zrobił śniadanie dla dziecka i nie tylko , przebrał z piżamki, umył mu ząbki ,pomyślał co zrobić wszystkim na obiad zrobić ten obiad, pozmywać po obiedzie a w międzyczasie posprzątać mieszkanie, poprać i poprasować, pójść na spacer z małym, pomyśleć o kolacji jakiejś pysznej i ją zrobić,pozmywać po kolacji, posadzić dziecko na kibelku i modlić się żeby zrobił kupę, umyć synka, włożyć mu piżamkę i położyć spać! Ach chciałaby żeby choć jeden dzień ktoś to za mnie zrobił! A na koniec dnia jakiś relaksujący masażyk w wykonaniu mojego męża
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
MASAŻYK...o tym marzę!!! Może być bez okazji!!! ot tak...przy okazji;)mama33 napisał:Och marzy mi się taki dzień żony żebym choć przez jeden dzień nie musiała myśleć o niczym no troszkę przesadziłam prawie o niczym! Chciałabym by ktoś zamiast mnie zrobił śniadanie dla dziecka i nie tylko , przebrał z piżamki, umył mu ząbki ,pomyślał co zrobić wszystkim na obiad zrobić ten obiad, pozmywać po obiedzie a w międzyczasie posprzątać mieszkanie, poprać i poprasować, pójść na spacer z małym, pomyśleć o kolacji jakiejś pysznej i ją zrobić,pozmywać po kolacji, posadzić dziecko na kibelku i modlić się żeby zrobił kupę, umyć synka, włożyć mu piżamkę i położyć spać! Ach chciałaby żeby choć jeden dzień ktoś to za mnie zrobił! A na koniec dnia jakiś relaksujący masażyk w wykonaniu mojego męża
MamaM-
- Potrafię : być
Jestem z: : Polski
Dzieci : Mimi, Kubuś
Zaproszeń na ciacho : 67
Podobno dobrze masuje jak twierdzi mój mąż ! Także MamaM jak byś chciała to ja mogę to dla Ciebie zrobić
mama33-
o kochana cobyś mi tylko ramion nie pourywała w końcu Was teraz jest dwóch w jednej osobie!!!;) a tak naprawdę to tak mnie bolą ramiona, że naprawdę potrzebuję masażu!!!
MamaM-
już ja wolałabym nie patrzeć!!! kiedyś zadałąme prace domowe M. - zdołam za cały dzień ugotować zupę, ale trzeba mu przyznać, że Mimi zajmuje się zawodowo!!! Wogóle mój mąż to na niańkę by się nadawał!becia napisał:zgadzam się w zupełności miło byłoby chociaż raz popatrzeć z boku na wszystko co mam na co dzień
MamaM-
No to się nadstawiaj spróbuję wirtualnie wymasować te Twoje obolałe ramionkaMamaM napisał:o kochana cobyś mi tylko ramion nie pourywała w końcu Was teraz jest dwóch w jednej osobie!!!;) a tak naprawdę to tak mnie bolą ramiona, że naprawdę potrzebuję masażu!!!
mama33-
już mi lepiej:);)
musze chyba jednak na rehabilitację zacząć chodzić, w lipcu miałam zacząć masaże, a potem to juz wszystko się zmieniło i tematu nie podejmowałam drugi raz. Chyba jednak będę musiała do tego wrócić.
musze chyba jednak na rehabilitację zacząć chodzić, w lipcu miałam zacząć masaże, a potem to juz wszystko się zmieniło i tematu nie podejmowałam drugi raz. Chyba jednak będę musiała do tego wrócić.
MamaM-
To już tego nie zaniedbuj bo zdrowie najważniejszeMamaM napisał:już mi lepiej:);)
mama33-
na to się na szczęście nie umiera...po prostu mam ważniejsze problemy zdrowotne na głowie i takie tam odsunęłam na bok...przypominają o sobie w takie mroźne dni...niestety
MamaM-
może się nie umiera ale na pewno nie jest to przyjemne uczucie
mama33-
MamaM nie zaniedbywać się proszę a odnośnie masażów to znajdź Mietka fajnego do nich
A jak ja bym chciała żeby ktoś sie zajał moimi dziewczynami a ja bym mogła na to popatrzec z pozycji wyrkowej
Tylko musiałabym chyba cały dzien kołdrą być przykryta bo moje małe mnie wszędzie dojrzą
A jak ja bym chciała żeby ktoś sie zajał moimi dziewczynami a ja bym mogła na to popatrzec z pozycji wyrkowej
Tylko musiałabym chyba cały dzien kołdrą być przykryta bo moje małe mnie wszędzie dojrzą
anulaaa33-
my to mamy pomysły jestem za ale niestety nie moge powiedziec o tym mojemu pieknemu bo powie ze te pomysły to z nudów sie biora i czas sie wziasc za robote!wredota z niego ale za to go kocham
Lenka12_12-
- Potrafię : jeść!hiiihi!nawet samodzielnie
Jestem z: : TAM
Dzieci : narazie pozostane przy jednym słoneczku Adrianku!
Zaproszeń na ciacho : 47
mój głosik też doliczcie
Armelia1-
- Potrafię : dobrze gotować
Jestem z: : śląskie
Dzieci : córeczka Nadia
Zaproszeń na ciacho : 64
Anulko 15 lat temu znalazłam i nie zamienię na innego ... Mój Ci on Mój!!! (Mietek znaczy się)anulaaa33 napisał:MamaM nie zaniedbywać się proszę a odnośnie masażów to znajdź Mietka fajnego do nich
MamaM-
dokładnie zgadzam sie z autorką postu pytanie pozostanie tylko jedno ..... Dlaczego .... nie ma dnia żony
motylek.2-
Jestem z: : woj.łódzkie
Dzieci : jeszcze nie mama
Zaproszeń na ciacho : 6
MamaM napisał:Anulko 15 lat temu znalazłam i nie zamienię na innego ... Mój Ci on Mój!!! (Mietek znaczy się)anulaaa33 napisał:MamaM nie zaniedbywać się proszę a odnośnie masażów to znajdź Mietka fajnego do nich
A nie słyszałas że prawdziwa żona odchodzi po pięciu latach
anulaaa33-
jestmza to 5 minut dla żony...każdego dnia jak mojemu Mietkowi gęba się śmieje po obiedzie (który mu żona ugotuje) i woła gromko..."To ja zmywarkę załaduję!"
MamaM-
ja to wogóle się cieszę, że się nabrała chłopina na mój podły charakter!!!anulaaa33 napisał:MamaM napisał:Anulko 15 lat temu znalazłam i nie zamienię na innego ... Mój Ci on Mój!!! (Mietek znaczy się)anulaaa33 napisał:MamaM nie zaniedbywać się proszę a odnośnie masażów to znajdź Mietka fajnego do nich
MamaM-
MamaM napisał:jestmza to 5 minut dla żony...każdego dnia jak mojemu Mietkowi gęba się śmieje po obiedzie (który mu żona ugotuje) i woła gromko..."To ja zmywarkę załaduję!"
To tak jak u mnie jedyne co potrafi
anulaaa33-
MamaM napisał:ja to wogóle się cieszę, że się nabrała chłopina na mój podły charakter!!!anulaaa33 napisał:MamaM napisał:Anulko 15 lat temu znalazłam i nie zamienię na innego ... Mój Ci on Mój!!! (Mietek znaczy się)anulaaa33 napisał:MamaM nie zaniedbywać się proszę a odnośnie masażów to znajdź Mietka fajnego do nich
Mój nie miał wyjścia to brał co popadnie
anulaaa33-
eeeeeeeeeeeeeeeeee co ty omamiłam biedaka...młody był, przystojny...sama mu się dziwię, że aż tak na oczy mu padło!!!
MamaM-
MamaM napisał:eeeeeeeeeeeeeeeeee co ty omamiłam biedaka...młody był, przystojny...sama mu się dziwię, że aż tak na oczy mu padło!!!
A na pewno przystojny czy Ci sie tylko wydawało
anulaaa33-
wzrok to ja mam dobry:)
MamaM-
Similar topics
» Dzień babci i dzień dziadka
» Szukam zony :)
» Definicja żony - jakiś szowinista to pisał?
» Pomysł na prezent dla żony - potrzebna mi Wasza porada
» Dzień św. Patryka
» Szukam zony :)
» Definicja żony - jakiś szowinista to pisał?
» Pomysł na prezent dla żony - potrzebna mi Wasza porada
» Dzień św. Patryka
:: NIE NA TOPIE :: Inne święta :: Dzień Matki 2009
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: