kolejna próba i sukces!!!!
+9
Mama i corcia
Marzena i Maja
MAjax
Triss
Joliczka
Nitka
Mama usunęła swój profil
rossi82
dagolis
13 posters
Strona 1 z 1
kolejna próba i sukces!!!!
no i po kilku latach po raz kolejny skusiłam się na ogolenie nóżek depilatorem. przeprosiłam go i wyciągnęłam z szuflady. zajęło mi to sporo czasu ale udało mi się i nie bolało aż tak strasznie jak to co pamiętam kiedyś mama śmiała się patrząc na mnie bo depiliowałam i w kółko powtarzałam: "poród bolał mocniej"... no ale mam gładziutkie nóżki. ależ jestem z siebie dumna!!
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Re: kolejna próba i sukces!!!!
łał.... podziwiam i gratuluję odwagi
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
HEHHEH ja się obraziłam na depilator a zaczełam golić maszynkami,mniej bólu ale szybciutko odrastają kłaki :(
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
gratuluje i podziwiam
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
dogolis podziwiam i musze wziasc z ciebie przyklad
Triss-
- Potrafię : różnie
Jestem z: : podkarpacia
Dzieci : wspaniałacórka i następne w drodze
Zaproszeń na ciacho : 16
ja też, bo mię poród owłosioną zastanie
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
Podziwiam!
Ja tylko z dwa razy uzywalam depilatora i oddalam.
Ale moze kiedys sobie jeszcze kupie taki z bajerami coby mniej bolalo.
Ja tylko z dwa razy uzywalam depilatora i oddalam.
Ale moze kiedys sobie jeszcze kupie taki z bajerami coby mniej bolalo.
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
dagolis normalnie jestem pod wrazeniem i wielkie dla Ciebie.
Ja kupilam sobie kiedys taki wlasnie z bajerami a przy pierwszym przylozeniu myslalam ze sie .....z bolu.Wywalilam go do kata,potem po roku chyba na lato znow mnie naszlo zeby sprobowac,darlam sie na caly dom ale dzielnie golilam ta noge i na tej jednej poprzestalam,drugiej w ten sam dzien nie dalam rady,ogolilam na drugi az moj pies wyl przy mnie jak mnie slyszal.
Efekt boski poprostu,zachwycona bylam jak nie wiem co dopoki nie zaczely odrastac i to prawie wiekszosc pod skora,nie mogly sie przebic o co ja wtedy przezylam to szok.Tylko spodnie juz wtedy wchodzily w gre i oczywiscie lekarz.Tak ze depilator tym razem w koszu wyladowal odrazu.No i mecze sie tymi golarkami co drugi dzien ale zdecydowanie wole to niz tamto cierpienie.No i przeklinam oczywiscie na te moje cholerne kudliska ze im depilator nie spasowal
Ja kupilam sobie kiedys taki wlasnie z bajerami a przy pierwszym przylozeniu myslalam ze sie .....z bolu.Wywalilam go do kata,potem po roku chyba na lato znow mnie naszlo zeby sprobowac,darlam sie na caly dom ale dzielnie golilam ta noge i na tej jednej poprzestalam,drugiej w ten sam dzien nie dalam rady,ogolilam na drugi az moj pies wyl przy mnie jak mnie slyszal.
Efekt boski poprostu,zachwycona bylam jak nie wiem co dopoki nie zaczely odrastac i to prawie wiekszosc pod skora,nie mogly sie przebic o co ja wtedy przezylam to szok.Tylko spodnie juz wtedy wchodzily w gre i oczywiscie lekarz.Tak ze depilator tym razem w koszu wyladowal odrazu.No i mecze sie tymi golarkami co drugi dzien ale zdecydowanie wole to niz tamto cierpienie.No i przeklinam oczywiscie na te moje cholerne kudliska ze im depilator nie spasowal
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Mama i corcia napisał:Efekt boski poprostu,zachwycona bylam jak nie wiem co dopoki nie zaczely odrastac i to prawie wiekszosc pod skora,nie mogly sie przebic o co ja wtedy przezylam to szok.Tylko spodnie juz wtedy wchodzily w gre i oczywiscie lekarz.
M&c nastraszyłaś mnie. A jak u Ciebie sie skończyło z tymi włoskami co potem nie chciały sie przebić?? co na to lekarz mówił?
A wszystkim dziękuję za ciepłe słowa.
na razie jestem pełna zapału bo takie gładziutkie nóżki bardzo mi sie podobają. ale zobaczymy co czas pokaże.
dagolis-
Nie kazdy ma taka tendencje do wrastania wlosow.Na poczatku zobaczylam takie ciemne kropki pod skora ale nic z tym nie robilam,potem zrobily sie takie chrosty czerwone z bialym czobkiem i strasznie bolace i wygladalo to strasznie okazalo sie ze to stan zapalny.NA szczescie szybko zeszlo,dostalam jakas masc po ktorej ladnie zeszlo.
Dagolis nie masz sie co martwic to ja tylko w zyciu mam takiego pecha u Ciebie bedzie napewno wszystko dobrze.Nie zaszkodzi stosowac balsam zmiekczajacy i nawilzajacy oraz masaz szorstka myjka "pod wlos".
Dagolis nie masz sie co martwic to ja tylko w zyciu mam takiego pecha u Ciebie bedzie napewno wszystko dobrze.Nie zaszkodzi stosowac balsam zmiekczajacy i nawilzajacy oraz masaz szorstka myjka "pod wlos".
Mama i corcia-
Mama i córcia a pamiętasz jak nazywa się ta maść?
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
M&c dziekuję za rady bo nawet nie pomyślałam żeby jakoś temu wrastaniu zapobiegać. a z tą myjką pod włoś to dobry pomysł.
A Ty myśl pozytywnie a nie tak: że masz pecha -bo pech to słyszy i dlatego może jest przy Tobie... A to dla pecha
A Ty myśl pozytywnie a nie tak: że masz pecha -bo pech to słyszy i dlatego może jest przy Tobie... A to dla pecha
dagolis-
Aniaff zupelnie nie pamietam,wiem ze jakas dziwna nazwa i juz kiedys chcialam ja sobie uswiadomic i nic z tego.
Dagolis nie ma sprawy jak tylko moge cos polecic to dlaczego nie i bardzo dziekuje za zielone
A co do pecha to urodzilam sie 13go i do jednej tragedii wlasnie tego dnia zawsze myslalam ze to moj szczesliwy dzien
Dagolis nie ma sprawy jak tylko moge cos polecic to dlaczego nie i bardzo dziekuje za zielone
A co do pecha to urodzilam sie 13go i do jednej tragedii wlasnie tego dnia zawsze myslalam ze to moj szczesliwy dzien
Mama i corcia-
dagolis-
Dziekuje
Mama i corcia-
Są takie preparaty zapobiegające wrastaniu włosków, tanita ma chyba taki. Nie zapobiegają zupełnie, ale trochę zmniejszają ilość wrośniętych włosków. Można też przed każdą depilacją zrobić peeling
MAjax-
gratuluję i podziwiamdagolis napisał:no i po kilku latach po raz kolejny skusiłam się na ogolenie nóżek depilatorem. przeprosiłam go i wyciągnęłam z szuflady. zajęło mi to sporo czasu ale udało mi się i nie bolało aż tak strasznie jak to co pamiętam kiedyś mama śmiała się patrząc na mnie bo depiliowałam i w kółko powtarzałam: "poród bolał mocniej"... no ale mam gładziutkie nóżki. ależ jestem z siebie dumna!!
ja chyba też w końcu muszę przeprosić mój bo słonko wyszło,na dworze gorąco a ja w długich spodniach paraduje no i mąż obiecał że jak będzie naprawdę gorąco pojedziemy na basen
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
agnese napisał:ja chyba też w końcu muszę przeprosić mój bo słonko wyszło,na dworze gorąco a ja w długich spodniach paraduje no i mąż obiecał że jak będzie naprawdę gorąco pojedziemy na basen
agnese trzymam kciuki i jak będzie po zabiegu to daj znać jak to zniosłaś
dagolis-
ja depiluje depilatorem na pooczatku bolalo cholernie ale juz po kilku razach jest o niebo lepiej wiec da sie scierpiec co do wrastajacych wlosków to tez to mam czasami ale nie za kazdym razem i w sporadycznych ilosciach wiec depiluje dalej tez musze sie chyba za nogi zabrac bo ostatnio przejechałam maszynka i w szoku jestem jak szybko wrócily po depilatorze mam przynajmniej tydzien spokoju a tu 2 dzien i włsosiska ze masakra
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
A ja się za nic nie mogę do debilatora przekonać Tak samej sobie ból zadawać Już wystarczy, że sama sobie pępek przekłułam (i to 2 razy) i pocierpiałam przy robieniu tatuażu.
A tu jeszcze poród przede mną, ech... po tym już nic nie będzie takie samo
A tu jeszcze poród przede mną, ech... po tym już nic nie będzie takie samo
rumianek :)-
- Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Ale mnie depilacja prawie wcale nie boli. Tzn. fakt, nie jest to przyjemny zabieg, ale żeby aż tak, żeby z tego rezygnować na rzecz maszynki?? Po maszynce na drugi dzień już mam czarne kropki na nogach... Wynalazca debilatora powinien nobla dostać
MAjax-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: