super dziewczynka!
+2
dagolis
karolutka
6 posters
Strona 1 z 1
super dziewczynka!
tez sie pochwale moja corcia!
ma niespelna 16 miesiecy i moim zdanieniem swietna pamiec! slyszy ulubiona reklame w tv i rzuca wszystko- biegnie do drugiego pokoju i tanczy- sama na to wpadla- poza tym kiedy konczy sie wieczorynka jest kilka dzwiekow i taki kotem idzie spac a Olga za sciana- nie widzac tego robi- miau ! slodziak moj malutki!@
wczoraj tez na przyklad sama nauczyla sie przykladac paluszek do buzki i robic "ciiii~"
uwielbiam ja
ma niespelna 16 miesiecy i moim zdanieniem swietna pamiec! slyszy ulubiona reklame w tv i rzuca wszystko- biegnie do drugiego pokoju i tanczy- sama na to wpadla- poza tym kiedy konczy sie wieczorynka jest kilka dzwiekow i taki kotem idzie spac a Olga za sciana- nie widzac tego robi- miau ! slodziak moj malutki!@
wczoraj tez na przyklad sama nauczyla sie przykladac paluszek do buzki i robic "ciiii~"
uwielbiam ja
karolutka-
- Potrafię : wszystko po troszkę :)
Jestem z: : Wrocław
Dzieci : Olga :) 30.01.08
Zaproszeń na ciacho : 2
Re: super dziewczynka!
masz rację że jesteś dumna bo masz zdolną córeczkę. i z dnia na dzień będzie Cię coraz milej zaskakiwać nowymi rzeczami które będzie potrafiła wykonac. A to takie miłe dla rodziców. Dzieci sa bardzo mądre i tylko nam sie wydaje ż to jeszcze takie maleństwa. A one rozumieja i potrafią więcej na swój wiek niz nam sie wydaje... są takie kochane.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
nasze dzieciaczki kochane
karolutka-
- Potrafię : wszystko po troszkę :)
Jestem z: : Wrocław
Dzieci : Olga :) 30.01.08
Zaproszeń na ciacho : 2
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
O jak słodko
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Masz mądrą córeczkę. Zgadzam się z Dagolis że dzieci są mądrzejsze niz sądzimy. Mój Filip jak ogląda swoje bajki to zawsze przed jakimś upadkiem mówi bach, pamięta doskonale w którym momencie to będzie.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
he milutkokarolutka napisał:tez sie pochwale moja corcia!
uwielbiam ja
Spinacz-
- Potrafię : całkiem nieźle fotografować
Jestem z: : Płock
Dzieci : Julek, Oliwka, Zuza
Zaproszeń na ciacho : 8
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: