Zapalenie przydatków
+3
aniaffff
Mama i corcia
Nitka
7 posters
Strona 1 z 1
Zapalenie przydatków
Od tygodnia bolał mnie brzuch na dole. Nie na okres, bo mam dostać ok 30-stego, więc byłam zaniepokojona. Ale bolał słabo, dało się wytrzymać.
Aż wczoraj z rana ból taki, że ledwo wstałam. No ale do gina wolna wizyta była o 16.40 więc pojechałam do pracy. A u gina dowiedziałam się, że mam zapalenie przydatków (jajników czy coś tam wokół nich). Skąd się wzięło? Z osłabienia organizmu najpewniej (2 tyg temu chorowałam na zapalenie gardła i dostałam silny antyb). Pani doktor dała mi AUGMENTIN na 7 dni plus Clotrimazol w globulkach. I mam się oszczędzać i wygrzewać. I ciepłe majty nosić.
Pięknie.
Najgorsze jest to, że 5 lat temu też na to chorowałam. Leczyłam sie 2 miesiące u dobrego lekarza chyba kilkoma specyfikami. Czy od tego Augmentinu ma mi przejść i już??
Boszsz, dziewczyny jak ja mam tego dosyć. Jak nie urok to sraczka, piczku materinu!!
Aż wczoraj z rana ból taki, że ledwo wstałam. No ale do gina wolna wizyta była o 16.40 więc pojechałam do pracy. A u gina dowiedziałam się, że mam zapalenie przydatków (jajników czy coś tam wokół nich). Skąd się wzięło? Z osłabienia organizmu najpewniej (2 tyg temu chorowałam na zapalenie gardła i dostałam silny antyb). Pani doktor dała mi AUGMENTIN na 7 dni plus Clotrimazol w globulkach. I mam się oszczędzać i wygrzewać. I ciepłe majty nosić.
Pięknie.
Najgorsze jest to, że 5 lat temu też na to chorowałam. Leczyłam sie 2 miesiące u dobrego lekarza chyba kilkoma specyfikami. Czy od tego Augmentinu ma mi przejść i już??
Boszsz, dziewczyny jak ja mam tego dosyć. Jak nie urok to sraczka, piczku materinu!!
Re: Zapalenie przydatków
Niteczko swego czasu zapalenie przydatkow mialam naprawde czest,wogole jak nie zapalenie jajnikow to znowu torbiele na jajnikach i tak w kolo macieju.mialam juz dosc tych ciaglych wizyt u laekarzy i wszpitalach.Nigdy mi tez nie powiedzieli konkretnie od czego mnie sie to swinstwo bierze,mowili ze poprostu tak mam i juz.Lekow to mialam co zapalenie to inne.Na szczescie wszystko jakos tak nagle minelo i od ladnych paru lat nie mam juz z tym problemow.
U Ciebie napewno to z oslabienia i przemeczenia,naprawde przydal by Ci sie porzadny odpoczynek i jak najmniej stresow.Bierz przepisane leki (z tymi majtami to mnie zawsze tez kazali ale ja oczywiscie nigdy ich nie zalozylam) i wypoczywaj a zobaczysz ze szybko Ci przejdzie.Czasami wlasnie tak bywa ze jak nie urok to sraczka ale trzeba to przetrwac a potem bedzie juz tylko lepiej.Glowa do gory i nic sie nie martw
U Ciebie napewno to z oslabienia i przemeczenia,naprawde przydal by Ci sie porzadny odpoczynek i jak najmniej stresow.Bierz przepisane leki (z tymi majtami to mnie zawsze tez kazali ale ja oczywiscie nigdy ich nie zalozylam) i wypoczywaj a zobaczysz ze szybko Ci przejdzie.Czasami wlasnie tak bywa ze jak nie urok to sraczka ale trzeba to przetrwac a potem bedzie juz tylko lepiej.Glowa do gory i nic sie nie martw
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Biedna Niteczka. Może wez sobie urlop w pracy?( gdzie Ty w ogóle pracujesz?) Wypoczywaj, wypoczywaj...Całuję i
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Niteczko, wracaj do zdrówka i postaraj sie też jakoś wypocząć bo zdecydowanie masz za mało czasu na odpoczynek i coś Cię niedobrego dopada. mam nadzieję że ten lek Ci pomoże i szybko wrócisz do formy.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
mnie sie wydaje ze augmentin to antybiotyk, Maja to pila jak miala poczatki zapalenia oskrzeli.
Wracaj do zdrowie i oszczedzaj sie. Najpierw ty potem reszta!!!
No wiem wiem synus najpierw.
Odpusc i daj sobie odpoczynek!!!
Wracaj do zdrowie i oszczedzaj sie. Najpierw ty potem reszta!!!
No wiem wiem synus najpierw.
Odpusc i daj sobie odpoczynek!!!
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Tak augmentin to antybiotyk bardo silny antybiotyk!
Niteczko dużo zdrówka!!!
Niteczko dużo zdrówka!!!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Nitko, za bardzo wiosnę poczułaś. Nałóż ciepłe gacie, wygrzej się i będzie dobrze
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: