I co po świętach..?
5 posters
Strona 1 z 1
I co po świętach..?
U mnie pełna lodówka, cały balkon żarcia, rodzina się jeszcze nie porozjeżdżała, ogólnie makabrycznie mało miejsca. Mały rozkapryszpny, zmywarka pracuje non - stop....
Ech... Czekam na Nowy Rok.
Co u was, baby???
:tears:
Ech... Czekam na Nowy Rok.
Co u was, baby???
:tears:
Re: I co po świętach..?
No z tą pełną lodówką to prawda...u nas musieliśmy zamrażarkę uruchomić Ale to wszytsko na sylwestra pójdzie:) Miał być kameralny-dwie pary a okazuje się,że będzie ponad 10 osób:) ale cieszę się bardzo
U mnie bilans poświętny taki,ze chora jestem-gila mam dalej niż widzę, gorączka wczoraj już zeszła na szczęście, ale z objedzenia brzych jeszcze boli:) A u Was ile kg na plusie?
U mnie bilans poświętny taki,ze chora jestem-gila mam dalej niż widzę, gorączka wczoraj już zeszła na szczęście, ale z objedzenia brzych jeszcze boli:) A u Was ile kg na plusie?
madzienka82-
Jestem z: : Płock
Zaproszeń na ciacho : 0
U mnie waga zepsuła się przed świętami, więc czuję się trochę usprawiedliwiona, bo trochę sobie pofolgowałam. Zobaczymy.
Zazdroszczę Ci Sylwestra.. też bym chciała między ludźmi, ale niestety: u nas będziemy we trójkę.
Zazdroszczę Ci Sylwestra.. też bym chciała między ludźmi, ale niestety: u nas będziemy we trójkę.
No sporo żarełka zostało, też pójdzie do zamrażarki. Tylko nie wiem czy ciasto, np. makowca i sernik można zamrozić??
Somsiadka-
- Potrafię : Zjesc kilo lodow na raz
Jestem z: : Zielona Góra
Dzieci : Hanuta i Bartek
Zaproszeń na ciacho : 4
Można zamrozić!!! Nic się nie stanie!!!
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
my swieta spedzilismy we troje wiec zrobilam w sam raz i nic nie zoztalo,moze i lepiej, ale za to na sylwestra przyjezdzaja znajomi
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: