Pomysły na zabawę
3 posters
Strona 1 z 1
Pomysły na zabawę
Potrzebuję pomysłów na zabawę z półroczniakiem. Mój biedny matczyny mózg zaczął się wieszać, kompletnie nic nowego nie potrafię wymyślić. A dziecię moje coraz bardziej wymagające jest :/
Pomożecie? Macie jakieś patenty żeby zająć latorośl na tyle długo żeby można było sobie spokojnie poforumować
Pomożecie? Macie jakieś patenty żeby zająć latorośl na tyle długo żeby można było sobie spokojnie poforumować
rossi82-
- Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)
Zaproszeń na ciacho : 68
Re: Pomysły na zabawę
Ja kładę na macie, puszczam piosenki, śpiewam mu... Daję do zabawy pudełeczko kremu (uwielbia), gazetę, pieluszkę i mały bawi się sam! Ale czasem cholery dostaję - tak jęczy by się z NIM bawić, całować, łachotać, drapa,ć po pleckach ...
hihih
KOCHAM MOJEGO SZKRABA
hihih
KOCHAM MOJEGO SZKRABA
Wiecie no, czasami u mnie działa ... foliowa torebka w którą zapakowany jest jakiś pluszak, wiem, że torebką nie powinno się bawić dziecko, bo to niebezpieczne, ale... mam oczy wkoło głowy
Spinacz-
- Potrafię : całkiem nieźle fotografować
Jestem z: : Płock
Dzieci : Julek, Oliwka, Zuza
Zaproszeń na ciacho : 8
Dzięki za pomysły. Torebki foliowe już przerabialiśmy i są zajefajne
Mata edukacyjna fajna sprawa była jakiś czas temu, teraz już mu nie podchodzi
Obecnie lepsza od maty jest mama edukacyjna, ma (jeszcze)włosy za ktore można ciągnąć, oczy w których można pogrzebać, nos który można podrapać, usta które można całować śliniąc przy tym pół twarzy łącznie z napluciem do ucha, mama ma codziennie inną bluzkę którą można wysmarować marchewką, można po mamie bezkarnie spadać i się nie ma się o co uderzyć bo jeszcze lekko obtłuszczona... niby zabawka idealna, ale już nie bardzo cierpliwa
Mata edukacyjna fajna sprawa była jakiś czas temu, teraz już mu nie podchodzi
Obecnie lepsza od maty jest mama edukacyjna, ma (jeszcze)włosy za ktore można ciągnąć, oczy w których można pogrzebać, nos który można podrapać, usta które można całować śliniąc przy tym pół twarzy łącznie z napluciem do ucha, mama ma codziennie inną bluzkę którą można wysmarować marchewką, można po mamie bezkarnie spadać i się nie ma się o co uderzyć bo jeszcze lekko obtłuszczona... niby zabawka idealna, ale już nie bardzo cierpliwa
rossi82-
No proszę, ty jesteś matką idealną, a nie wyrodną. Hihihihi!
Spinacz-
- Potrafię : całkiem nieźle fotografować
Jestem z: : Płock
Dzieci : Julek, Oliwka, Zuza
Zaproszeń na ciacho : 8
hihihi, idealnie wykamaną
rossi82-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: