jaka kara za to???
+4
Nitka
Mama usunęła swój profil
agnese
dagolis
8 posters
Strona 1 z 1
jaka kara za to???
właśnie przed chwilą przeczytałam
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Ojciec-poderznal-gardla-i-obcial-glowy-dzieciom,wid,10821485,wiadomosc.html?ticaid=1773d
i wiecie co jestem w szoku ... zastanawiam co kieruje takimi ludźmi jak ten mężczyzna???? jak można skrzywdzić własne dzieci??? żadna kara nie będzie wystarczająca za tak bestialski czyn!!! i myślę dlaczego ten swiat jest taki okrutny ???
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Ojciec-poderznal-gardla-i-obcial-glowy-dzieciom,wid,10821485,wiadomosc.html?ticaid=1773d
i wiecie co jestem w szoku ... zastanawiam co kieruje takimi ludźmi jak ten mężczyzna???? jak można skrzywdzić własne dzieci??? żadna kara nie będzie wystarczająca za tak bestialski czyn!!! i myślę dlaczego ten swiat jest taki okrutny ???
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Re: jaka kara za to???
w glowie sie nie miesci
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Pojeb ,debil do potęgi entej!!!!!!!
Mama usunęła swój profil-
- Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8
Qrde, no zatkało mnie, ale odpowiedź jest jedna: na pewno nie zrobił tego zdrowy człowiek. Mam tu na myśli jakąś chorobę psychiczną itp.
Strasznie szkoda mi tych dzieci, ale jego też... Jeśli kiedykolwiek zrozumie co zrobił............
Strasznie szkoda mi tych dzieci, ale jego też... Jeśli kiedykolwiek zrozumie co zrobił............
Masz rację Nitka jeśli uświadomi sobie co zrobił i będzie musiał z tym żyć to będzie dla niego najlepsza kara. Ale z drugiej strony dzieciom życia już się nie zwróci a były takie małe
Marzena-
- Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)
Zaproszeń na ciacho : 31
Ja to bym kur... takiego na ciezkie tortury chuja wyslala zeby umieral w mecarniach
i dlatego jestem za karą śmierci... pewne czyny nie zasługują na przebaczenie i zrozumienie...
Zwierzak2008-
- Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia
Zaproszeń na ciacho : 11
Zgadzam sie. Kara śmierci?? TAK!Mo24nis napisał:Ja to bym kur... takiego na ciezkie tortury chuja wyslala zeby umieral w mecarniach
trudno mi to komentowac... nie rozumiem jak mozna takie cos zrobic... ten facet musial byc naprawde chory psychicznie... wogole tyle rzeczy nie rozumiem... np dlaczego rodzice tak czesto krzywdza swoje dzieci...
Go??- Gość
u mnie w mieście w zeszłym tygodniu matka zabiła swojego 8 letniego syna a sama rzuciła się pod pociąg! Miała ograniczone prawa rodzicielskie, dziecko widywała co drugi weekend! Co było przyczyną nie wiadomo???
Joliczka-
- Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów
Zaproszeń na ciacho : 28
Similar topics
» Pierwsza kara
» Jaka lustrzanka?
» Jaka jest każda kobieta?
» Jaka lubicie kawę??
» Jaka herbate pijecie?
» Jaka lustrzanka?