Mobilizacja Nieznajomej:)))
+11
anulaaa33
aniaffff
maxine-fee
dagolis
agnese
sylwia
bywalec1
Majka
mama33
Nieznajoma
Mama i corcia
15 posters
Strona 1 z 1
Mobilizacja Nieznajomej:)))
Nieznajoma otoz zakladam ten watek specjalnie dla Ciebie i prosze wszystkich z forum o mobilizacje naszej kochanej Nieznajomej do nauki testow na prawo jazdy!!!!!!!!!
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Re: Mobilizacja Nieznajomej:)))
jestes kochana obiecuje sie przyłożyc
Nieznajoma-
- Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)
Zaproszeń na ciacho : 80
Z pewnoscia bede Ci przypominac
Mama i corcia-
Dołączam się do grupy i też będę przypominać o nauce! Nieznajoma ucz się kochana
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
ucz sie ucz kochana to moze jako ze tez z małopolski to przyjedziesz do mnie na grila:) jako oczywiscie kierowca
Majka-
- Potrafię : hmmm
Jestem z: : z małopolskiego/okolice krakowa
Dzieci : dwoje:)
Zaproszeń na ciacho : 7
Hehehehe.....
Jak preczytłam tytuł atku to śadzlem że niznająmą nam wcielili do wojska; na jakieś ćwiczenia czy coś....
Jako b. instruktor -wykladowca nauki jazdy deklaruje pomoc gdybys natrafila na jakieś tematy do wyjaśnienia
Jako b. instruktor -wykladowca nauki jazdy deklaruje pomoc gdybys natrafila na jakieś tematy do wyjaśnienia
bywalec1-
- Potrafię : być poważny ale tez wesoły
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 2 córki
Zaproszeń na ciacho : 25
ucz sie ucz a napewno zdasz a pozatym wszystkie babki Cie pilnuja wiec musisz zdac
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
agnese-
- Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę
Zaproszeń na ciacho : 23
Nieznajoma jak tam nauka mam nadzieję że szybko posuwa się do przodu
mama33-
- Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek
Zaproszeń na ciacho : 123
ja sie na pewno posuwam do przodu popołdniu jak wrócilismy to po obiedzie padłam a roksana spała 3 ipól godziny wie ci ja sie zdrzemnełam godzine temu wstałysmy obiecuje ze sie przyłoze
Nieznajoma-
Nieznajoma, ucz się ucz i trzymamy kciuki za Ciebie.
dagolis-
Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia
Zaproszeń na ciacho : 51
Kochana ucz sie
Masz zwykle testy czy na kompie ;) ja jak robilam te zwykle to zrobilam bledy i dupa :( nie zdalam potem na kompie i 5 min i po sprawie zero bledu to bylo 02.09.08 czyli rok temu ,teraz mialam dokonczyc prawko i juz wszystko bylo ok ale nie zmiescilam sie w czasie bo a to to a to tamto i dupa :( teoria wazna tylko rok i mi przepadlo :(teraz musze od nowa testy egzamin i powiedzialam nieeeeeeeee juz mam to gdzies tyle kasy i wszystko na nic :( juz nigdy nie bede robic tego prawka nigdy juz 2 raz nie bede sie uczyc testow i ten stres i te koszta dupa*:( nie ma prawka
Sa autobusy i rower no i 2 nozki
Masz zwykle testy czy na kompie ;) ja jak robilam te zwykle to zrobilam bledy i dupa :( nie zdalam potem na kompie i 5 min i po sprawie zero bledu to bylo 02.09.08 czyli rok temu ,teraz mialam dokonczyc prawko i juz wszystko bylo ok ale nie zmiescilam sie w czasie bo a to to a to tamto i dupa :( teoria wazna tylko rok i mi przepadlo :(teraz musze od nowa testy egzamin i powiedzialam nieeeeeeeee juz mam to gdzies tyle kasy i wszystko na nic :( juz nigdy nie bede robic tego prawka nigdy juz 2 raz nie bede sie uczyc testow i ten stres i te koszta dupa*:( nie ma prawka
Sa autobusy i rower no i 2 nozki
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
maxine własnie szkoda tej kasy co zapłacilas ja bym robiła do skutku a na kompie naprawde idzie sie szybciej nauczyc tylko płytke sobie skombinuj i zobaczysz pójdzie jak po maśle
Nieznajoma-
Ja tez Cie zaganiam do nauki, ucz sie Kochana a już niedługo będziesz śmigać autkiem.
aniaffff-
- Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka
Zaproszeń na ciacho : 145
Ja też zrobiłam wszystko już 8 lat temu od 8 lat nie mogę się wybrać na egzamin niby teorie raz już miałam ale wczorajsza poszłam i jednak sobie wysżłam z sali bo i tak wiedziałam że ich nie napisze.I tak już to minęło 8 lat ale mi jeszcze nie przepadło, jakoś z małżem najbezpieczniej mi się jeździ.I wtedy ja zawsze mogę pifffko machnąć a mojemu to nie przeszkadza że nie może nic łyknąć on tam nie przepada za trunkami
anulaaa33-
- Potrafię : śmiać się :D
Jestem z: : Polski :D
Dzieci : 3 baby
Zaproszeń na ciacho : 133
no dobrze dzis obiecuje ze poświece 2 godzinki na nauke o 23 musze zadzwonic wiec do tej pory jeszcze mam czas posiedze chwilke z wami a potem zabieram laptopoa do łozka i sie ucze
a ja chce miec bardzo prawo jazdy zawsze chcialam sobie smigac autkiem mimo ze maz mnie wozi i zawsze sobie moge piffko wypic to czasami mi go zal bo widze ze ma smaka na drinka a nie moze bo jedzie ja za drinkami w sumie nie przepadam a jak sie umawiam z siostra to pijemy winko wiec teraz kkolej na małza zeby mógł sobie poswietowac przy kieliszku w jakies wieksze okazje
a ja chce miec bardzo prawo jazdy zawsze chcialam sobie smigac autkiem mimo ze maz mnie wozi i zawsze sobie moge piffko wypic to czasami mi go zal bo widze ze ma smaka na drinka a nie moze bo jedzie ja za drinkami w sumie nie przepadam a jak sie umawiam z siostra to pijemy winko wiec teraz kkolej na małza zeby mógł sobie poswietowac przy kieliszku w jakies wieksze okazje
Nieznajoma-
masz racje kobietko:)
Majka-
- Potrafię : hmmm
Jestem z: : z małopolskiego/okolice krakowa
Dzieci : dwoje:)
Zaproszeń na ciacho : 7
zbierałam sie rok zeby sie zapisac wiec teraz nie zrezygnuje i bede zdawac az do skutku
Nieznajoma-
Ja najchętniej dałabym te 2 tys żeby mieć spokój i mnie nie męczyli tylko co potem..... a z drugiej strony mieć prawko i nie jeździć to po co go wogóle trzymać moja szwagierka tak baba 34 lata a w aucie od egzaminu jeszcze nie jechała:D
anulaaa33-
tam gdzie ja robie to kosztuje 800zł ale ja nie chce tak wole legalnie
Nieznajoma-
O kule to taniocha Takiej sumy to jeszcze nie słyszałam
anulaaa33-
a tak sobie kiedys gadałam z instruktorem to jest taki najtanszy i duzo osób sie na to pali polega to na tym ze odziesz normalnie na egzamin ale twoj egzaminator juz wie ze masz zdac i tyle
Nieznajoma-
moje prawko ,ktorego nadal nie mam kosztowalo do tej pory 3600 ale euro wrrrrrrrrrrrr
Bo najpierw byla manualna skrzynia biegow ale mnie wkurzalo bo mi gasl i automatik potem przeprowadzka z innego miasta 300 km do innego nowa szkola jazdy wszedzie oplaty ,potem przerwa 3 miechy i zas wiecej godzin musialam jezdzic bo niby zapomnialam itd tylo chamy kase zdzierali i na koniec sie okazalo ze aby zrobic to do konca i przed tym 02.09 zeby teoria nie przepadla potrzebuje kolejne 770 euro i sie wkurzylam bo sianko potrzebne na inne rzeczy a na raty nic nie chce i nie zrobilam .A i wcale nie zaluje bo jak jutro siadzie z ta chata to trzeba o przeprowadzce myslec i nowe meble zakupic .Mamy male mieszkanko wiec i malo rzeczy a tamto jest wielkie dlatego za same te 770 euro kupie cala kuchnie ze zmywarka ,lodowka,piecem i mam juz jedno zmartwienie z glowy kuchnia jest zwykla jasne drzewopodobne i jest nawet przeceniona z 800 na 500 wiec nic jak brac do tego potrzebujemy nowe lozko juz wiemy jakie z ikkei szafe ,komode dywan ,deko ,kwiatki jakies ,caly dziecinny pokoik i wiele innych pierdolek takze wydatki sa ogromne i narazie odkladam prawko .Tyle lat jezdzilam z m to i dalej bede jezdzic a jak kiedys bede miec znowu ochote to moze zrobie teraz mnie tylko szlag trafia jak pomysle o tej kasie wrrrrrrrrrrrrrrrr
Bo najpierw byla manualna skrzynia biegow ale mnie wkurzalo bo mi gasl i automatik potem przeprowadzka z innego miasta 300 km do innego nowa szkola jazdy wszedzie oplaty ,potem przerwa 3 miechy i zas wiecej godzin musialam jezdzic bo niby zapomnialam itd tylo chamy kase zdzierali i na koniec sie okazalo ze aby zrobic to do konca i przed tym 02.09 zeby teoria nie przepadla potrzebuje kolejne 770 euro i sie wkurzylam bo sianko potrzebne na inne rzeczy a na raty nic nie chce i nie zrobilam .A i wcale nie zaluje bo jak jutro siadzie z ta chata to trzeba o przeprowadzce myslec i nowe meble zakupic .Mamy male mieszkanko wiec i malo rzeczy a tamto jest wielkie dlatego za same te 770 euro kupie cala kuchnie ze zmywarka ,lodowka,piecem i mam juz jedno zmartwienie z glowy kuchnia jest zwykla jasne drzewopodobne i jest nawet przeceniona z 800 na 500 wiec nic jak brac do tego potrzebujemy nowe lozko juz wiemy jakie z ikkei szafe ,komode dywan ,deko ,kwiatki jakies ,caly dziecinny pokoik i wiele innych pierdolek takze wydatki sa ogromne i narazie odkladam prawko .Tyle lat jezdzilam z m to i dalej bede jezdzic a jak kiedys bede miec znowu ochote to moze zrobie teraz mnie tylko szlag trafia jak pomysle o tej kasie wrrrrrrrrrrrrrrrr
maxine-fee-
- Potrafię : wszystko :)
Jestem z: : wami
Dzieci : Marcysia :)
Zaproszeń na ciacho : 24
hmm... nie zazdroszcze
Flaszka-
- Potrafię : jezdzic na nartach
Jestem z: : Warszawa
Zaproszeń na ciacho : 4
Nieznajoma, jak tam nauka?
Trzymam kciuki za łatwa nauke i łatwe zdawanie.
Trzymam kciuki za łatwa nauke i łatwe zdawanie.
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
nauka jutro bo dzis juz jestem po 2 piwach tzn 2 pije wasze zdrówko musze poprostu odłaczyk kompa od netu to wtedy sie wezme za nauke:)
Nieznajoma-
Nieznajoma napisał:tam gdzie ja robie to kosztuje 800zł ale ja nie chce tak wole legalnie
ja tez nie słyszałam zeby gdzies tak tanio było za załatwione prawko
w naszych stronach to ponoc ponad 2 kola krzycza i tez jest legalnie wszystko w komputery wprowadzone i nie trzeba nigdzie jezdzic na egzaminy, tylko załatwienie takiego prawka komus kto kulawi jazde to tez ryzyko bo mozna sie wkopac niezle dlatego ja tez bym wolała isc na kurs i nauczyc sie wszystkiego tak jak trzeba a nie za tzw. "jajka" miec prawko bo w praktyce wszystko wychodzi
Ewa Tomczyk-
- Potrafię : wciąż nieodkryte możliwości:)
Jestem z: : Radomia
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 3
Maxine-a odnosnie tego prawka. Nie jest ci szkoda tych pieniedzy?
Przeciez piszesz ze tak dazysz do celu, jezyka nauczylas sie ciezka praca, a prawko? Prawko to pestka, teraz co druga laska je ma. A Ty nie dasz rady?
Przeciez piszesz ze tak dazysz do celu, jezyka nauczylas sie ciezka praca, a prawko? Prawko to pestka, teraz co druga laska je ma. A Ty nie dasz rady?
Caroline-
- Potrafię : wiele wiele
Jestem z: : Sycylia
Dzieci : 3
Zaproszeń na ciacho : -6
Nieznajoma i jak nauka dzisiaj???
Mama i corcia-
no uczyłam sie godzinke jak roksan spała wiec nie jest zle ale po weekendzi kochane bede was musiała opuscic na donre przynajmniej do czwartku :((((
Nieznajoma-
Jesli tylko bedziesz sie uczyc to nie ma sprawy
Mama i corcia-
no tak bo jak sie od waz nie odłacze to kto mnie siła odciągnie jak chlopa nie ma wiec musze sama niestety z wielkim żalem ale pocieszam sie ze to tylko tydzien
Nieznajoma-
No wlasnie tydzien szybko zleci a potem nauczysz nas morsem pisac
Mama i corcia-
Mama i corcia napisał:No wlasnie tydzien szybko zleci a potem nauczysz nas morsem pisac
spoko loco
Nieznajoma-
Similar topics
» mobilizacja
» Mobilizacja-dzień chłopaka!
» Wiesci od Nieznajomej!
» Pozdrowienia od Nieznajomej!
» Roksana Nieznajomej