Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Listopad 2024
PonWtoSroCzwPiąSobNie
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

WAŻNE LINKI
2008-2010
DESIGN
BY NITKA

Zwolniłam oszustkę!!! CZYTAJCIE KU PRZESTRODZE

+18
Mama i corcia
dagolis
MamusiaMaciusia
sylwia
Nieznajoma
rumianek :)
Somsiadka
Zwierzak2008
Majka
agnese
Joliczka
bywalec1
Marzena
mama33
rossi82
aniaffff
Mama usunęła swój profil
Nitka
22 posters

Go down

Zwolniłam oszustkę!!! CZYTAJCIE KU PRZESTRODZE Empty Zwolniłam oszustkę!!! CZYTAJCIE KU PRZESTRODZE

Pisanie by Nitka Pon 22 Cze 2009, 22:27

Kobieta którą zatrudniałam od stycznia w charakterze niani, to podła oszustka i niestety złodziejka.
Nagrania z dyktafonu (odsłuchiwane z przewijaniem - były ok). Dopiero kamera pokazała co się dzieje jak nas nie ma. Niania przez 30 min stoi z głową w lodówce wyjadając prosto z garnków itp, nie patrzy na dziecko, które robi co chce. TV grało non stop. Mały jadł chrupki a ona zjadała jego zupki, obiadki, wyjadała (!!!! tak na sucho też) herbatki - te granulowane, zjadała specjalnie zakupioną dla małego wędlinę i masło (Benecol, bez laktozy). Kłamała, że mały "tyle zjada". Kradła jedzenie - wynosiła w torebce. Potrafiła wynieść 15 jajek!!! Przeszukiwała wszystkie szafki.
I uwaga: podczas naszej nieobecności zapraszała swojego konkubenta na śniadanko i obiadki. Wszystko z naszej kieszeni. A my wracaliśmy i zawsze nam czegoś brakowało. Nie dość, że nam się nie przelewa, jesteśmy zapracowani, nie mam czasu gotować ani kupować codziennie wszystkiego.
Baba oszust.
Niedługo zamieszczę film w internecie.

Jak go obejrzałam, nie mogłam zasnąć. Wredną małpę zwolniliśmy następnego dnia. Na dodatek pożyczyła ode mnie 200 zł przed całym "zajściem" i nie oddała.
Zastanawiam się czy nie upublicznić jej danych.

Serce mi się kroiło jak widziałam mojego małego synka robiącego NIC, szukającego sobie zajęcia, popłakującego, z mokrą pieluszką kiedy ona kradła.
Żadna matka nie puściła by takiej żywej. Żałuję, że mam ten hamulec. Powinnam wyjąc jej serce.

A ciekawe było to, że kiedy przychodziła to mały do niej chętnie szedł, ona mu śpiewała, mówiła wierszyki. A jak zamykałam drzwi to zaczynało się dziać....

Płakać mi się chce i ściska mnie w gardle.

Od dziś mały jest w klubie malucha. Trochę płakał, ale ładnie się przystosowuje.
Cudem znalazłam miejsce. Dobrze, że w cenie są pieluszki i wyżywienie, w ten sposób płacę tyle samo co tej oszustce (no i mam co jeść jak wracam z pracy).

Dlaczego byłam taka ślepa???
Nitka
Nitka

Potrafię : zrobić jajecznicę
Jestem z: : Stolica
Dzieci : Kondek

Zaproszeń na ciacho : 64

http://www.nie-zla-mama.com

Powrót do góry Go down

Zwolniłam oszustkę!!! CZYTAJCIE KU PRZESTRODZE Empty Re: Zwolniłam oszustkę!!! CZYTAJCIE KU PRZESTRODZE

Pisanie by Mama usunęła swój profil Pon 22 Cze 2009, 22:48

Matko świeta włosy mi zdębiał!!! szok ja pitole dośc że jej dałaś prace ,a to suka ale bym jej wrypała,ja dla dziecka zrobie wszystko dostała by odemnie łomot,wstaw wstaw i jeżeli jej możesz to uprzykszaj życie rozpowiadajac wszędzie jak to suka jest!! sory że klne ale jak czytałam to wyobrażałam sobie siebie na Twoim miejscu Anty Trzymaj się Nituś Wściekły Wredne babsko!!!

Mama usunęła swój profil

Potrafię : wszystkiego po troszku
Jestem z: : P.O.
Zaproszeń na ciacho : 8

Powrót do góry Go down

Zwolniłam oszustkę!!! CZYTAJCIE KU PRZESTRODZE Empty Re: Zwolniłam oszustkę!!! CZYTAJCIE KU PRZESTRODZE

Pisanie by aniaffff Wto 23 Cze 2009, 00:12

Nie moge w to uwierzyć , to jak scena z jakiegos filmu. Wredna suka, chyba bym jej przypierdoli...( pierwszy raz w życiu )
Nie dość że sie nażarła, wyniosła do domu to jeszcze zarobiła. Biedny Kondek...
aniaffff
aniaffff

Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka

Zaproszeń na ciacho : 145

Powrót do góry Go down

Pisanie by rossi82 Wto 23 Cze 2009, 00:24

horror, brak mi słów chyba po raz pierwszy......
Bardzo współczuję Uściski
rossi82
rossi82

Potrafię : zrobić bardzo smacznego zakalca ;)
Jestem z: : Szkocji
Dzieci : jedna sztuka ;)

Zaproszeń na ciacho : 68

Powrót do góry Go down

Pisanie by mama33 Wto 23 Cze 2009, 00:29

Normalnie ciary mam na całym ciele po przeczytaniu tego! Co za wstrętna suka ja bym tego nie puściła płazem zrobiłabym wszystko żeby ją jakoś udupić! Nie wiem czy jakbym była w takiej sytuacji to by chyba dostała ode mnie w mordę! Normalnie brak mi słów!
Współczuję Ci Niteczko że Ciebie coś takiego spotkało! A Twój synuś kochany maluszek też swoje przeszedł!
Trzymaj się Niteczko Uściski
mama33
mama33

Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek

Zaproszeń na ciacho : 123

Powrót do góry Go down

Pisanie by Marzena Wto 23 Cze 2009, 09:18

Rany!!! Nitka współczuję i tobie i małemu. Ja też bym nie puściła tego płazem a pomysł z umieszczeniem tego w necie jest idealny, może chociaż kilka osób uniknie spotkania z tym wrednym babskiem.
Marzena
Marzena

Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)

Zaproszeń na ciacho : 31

Powrót do góry Go down

Zwolniłam oszustkę!!! CZYTAJCIE KU PRZESTRODZE Empty Pełen bulwers

Pisanie by bywalec1 Wto 23 Cze 2009, 09:29

Skandal!! Wściekły
Nie dość, e takiej larwie płaciśz to jeszcze cię okrada i nie robi co do niej należy. Pełen bulwers. Moznaby ją zaskarżyć z oskarżenia prywatnego ale to oznacza długie i zmudne procesowanie się. Szkoda nerwów. Z kolei upublicznić dane też jest ryzykowne.
Dobrze że dziś wynalazki ktore umozliwiaja zdemaskowanie takich typów sa coraz bardziej dostępne i coraż tańsze. Ostatnio widziełem takie cacko. Kamerka z funkcja nagrywania dźwięku. Całość niewiele większa od zapalniczki. Akumulatorek starcza na ok. 8 godzin nagrania. Koszt ok. 750zł. Jakby ktoś potrzebowal mam namiar na producenta.
bywalec1
bywalec1

Potrafię : być poważny ale tez wesoły
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 2 córki

Zaproszeń na ciacho : 25

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joliczka Wto 23 Cze 2009, 11:15

Nituś bardzo współczuje Tobie a przede wszystkim Konradkowi! Zachowałaś się wobec niej bardzo "kulturalnie" ja to bym taką ze schodów zrzuciła by połamała nogi i ręce a opierdol by taki dostała że cały blok by słyszał Wściekły Wściekły Wściekły
Joliczka
Joliczka

Potrafię : co nie co
Jestem z: : Nowa Sól
Dzieci : mam dwów wspaniałych synów

Zaproszeń na ciacho : 28

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nitka Wto 23 Cze 2009, 11:16

Masz rację - procesować się nie będę. Strasznie nadużyła moje zaufanie.

Ale nie napisałam Wam śmiesznego aspektu tej sprawy:
wylał jej się keczup na podłogę w kuchni i zjadała go paluchami z podłogi!!!
Wiecie - paluchem z podłogi i do ust!!! To jest hardcore!!!!
Nitka
Nitka

Powrót do góry Go down

Pisanie by mama33 Wto 23 Cze 2009, 12:28

Fuj co za obleśna baba widać że wszystkożerna Obżarty!
mama33
mama33

Potrafię : tańczyć oberka i nie tylko
Jestem z: : Warmii i Mazur
Dzieci : ukochany synek

Zaproszeń na ciacho : 123

Powrót do góry Go down

Pisanie by agnese Wto 23 Cze 2009, 12:52

Skandal!!
przeżyłam szok jak to czytałam Skandal!!
trzeba było jej pokazać filmik który nagrałaś ciekawe jak by zareagowała
wredne babsko Anty
agnese
agnese

Potrafię : wiele
Jestem z: : FR
Dzieci : mam córeczkę

Zaproszeń na ciacho : 23

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nitka Wto 23 Cze 2009, 13:13

"obleśna baba" - dobrze napisane!
Nitka
Nitka

Powrót do góry Go down

Pisanie by Majka Wto 23 Cze 2009, 13:52

oj współczuje wredy typ baby ,moze tu nam troszke odsłonisz filmik ,ja bym jej kopa w tyłek dała przy wyjsciu wrrrr
Majka
Majka

Potrafię : hmmm
Jestem z: : z małopolskiego/okolice krakowa
Dzieci : dwoje:)

Zaproszeń na ciacho : 7

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zwierzak2008 Wto 23 Cze 2009, 14:33

Niteczka Skandal!! Zbiorowe wtulenie

Zwierzak2008

Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia

Zaproszeń na ciacho : 11

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nitka Wto 23 Cze 2009, 14:39

Majka napisał:oj współczuje wredy typ baby ,moze tu nam troszke odsłonisz filmik ,ja bym jej kopa w tyłek dała przy wyjsciu wrrrr
to się nazywa temperament!!!! tak powinnam zrobić.
Nitka
Nitka

Powrót do góry Go down

Pisanie by Somsiadka Wto 23 Cze 2009, 14:55

o rany nitko!!!!
kopa w dupę powinnaś zasadzić babie
Somsiadka
Somsiadka

Potrafię : Zjesc kilo lodow na raz
Jestem z: : Zielona Góra
Dzieci : Hanuta i Bartek

Zaproszeń na ciacho : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by rumianek :) Wto 23 Cze 2009, 16:19

O matko! Ja bym chyba nie wytrzymała i doszłoby do rękoczynów, a mój chłop ... no cóż stwierdził, ze takiej to tylko łeb urwać i nasrać w szyję! Hah

Potrafię : całe mnóstwo rzeczy :)
Jestem z: : Lublina
Dzieci : jedna kruszynka :)

Zaproszeń na ciacho : 31

Powrót do góry Go down

Pisanie by Majka Wto 23 Cze 2009, 18:28

rumianek LOL napisał:O matko! Ja bym chyba nie wytrzymała i doszłoby do rękoczynów, a mój chłop ... no cóż stwierdził, ze takiej to tylko łeb urwać i nasrać w szyję! Hah

hahahah niezłe
Majka
Majka

Potrafię : hmmm
Jestem z: : z małopolskiego/okolice krakowa
Dzieci : dwoje:)

Zaproszeń na ciacho : 7

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nieznajoma Wto 23 Cze 2009, 22:15

jak przeczytałam to mojemu malzowi to zaniemówił bawiłaam dziecko i jak płakało to nie mogłam tego zniesc bawiłam sie z nim i opowiadałam bajki albo wymyslałam cokolwiek np zawijanie w koldre i rozwijanie wtedy to miała super humor nie moge uwiezyc ze ludzie potrafia byc tak nieczuli dla takich małych bezbronnych dzieci :( nniteczka ja bym to rozłosniła przynajmniej w okolicach ciebie takie ostrzezenia nie muszisz pisac calych danych ale mozesz napisac swoj telefon wiel ludzi bedzie wiedzialo zeby uwazac na taka np pania basie p...
Nieznajoma
Nieznajoma

Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)

Zaproszeń na ciacho : 80

Powrót do góry Go down

Pisanie by sylwia Sro 24 Cze 2009, 00:01

nitko bardzo wspołczuje nie wiem co bym na Twoim miejscu zrobiła ale napewno nie postąpiła bym tak jak Ty jestem strasznie wybuchową osobą a także straszną nerwoska możesz podesłać mi tego babsztyla a ja jej pokaże gdzie raki zimują
straszne obleśne babsko jak można dziecko objadać wredna krowa
biedne dziecko nie wiedziało pewnie że coś jest nie tak jak można takie cuda oszukiwać lekceważyć i odjadać oj dała bym jej popalić
sylwia
sylwia

Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria

Zaproszeń na ciacho : 44

Powrót do góry Go down

Pisanie by MamusiaMaciusia Sro 24 Cze 2009, 15:51

Az brak slow na takiego babsztyla. Chetnie bym zobaczyla ten filmik, zeby wiedziec, kogo unikac. Historia koszmarna. Wspolczuje tobie i malutkiemu. A ta baba naprawde miala szczescie, ze trafila na ciebie i twoje opanowanie, bo powinna skonczyc z obita geba, albo chociaz tylkiem O nie mogę!

MamusiaMaciusia

Potrafię : Moge zrobic wszystko ...
Jestem z: : Wawy
Dzieci : Maciejek :)

Zaproszeń na ciacho : 1

Powrót do góry Go down

Pisanie by dagolis Sro 24 Cze 2009, 17:14

Nitka Uściski
no żesz jak ja bym tej babie Lanie na gołą dupę

Nie rozumiem takich ludzi. jak można mieć taki charakter. jak można przychodzić opiekować się dzieckiem i jeszcze se faceta sprowadzać na jedzonko. dobrze że jeszcze im na amory się nie zbierało ????
Nitko nie mogłaś niestety tego przewidzieć. Kobieta robiła dobre wrażenie. Ale dobrze że kamerkę mieliście , przynajmniej wszystko wyszło na jaw! Nie wiem jak można byc takim człowiekiem. Trzeba sumienia chyba nie mieć!

dagolis

Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia

Zaproszeń na ciacho : 51

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mama i corcia Czw 25 Cze 2009, 16:00

Normalnie nie moge dojsc do siebie jeszcze po tym co przeczytalam.
Ja tego bym jej nie przeposcila o nie Anty
Sama bylam kieds niania i nie moge zrozumiec postepowania tych niektorych bab.Ja swoja podopieczna kochalam jak swoje wlasne dziecko i nic wiecej nie musze dodawac bo to samo mowi za siebie.A ta (o normalnie az mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera) nie dos ze kradla to jeszcze biedny Kondek nie mial opieki jakiej potrzebowal.
Nitka normalnie daj mi to babsko a juz ja z nia zrobie co trzeba
Mama i corcia
Mama i corcia

Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica

Zaproszeń na ciacho : 149

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasieńka Pią 26 Cze 2009, 11:53

Mi się jedno nasuwa na myśl : PODŁA MAŁPA!!!
Dobrze, że to wszystko jest nagrane, to przynajmniej masz dowód. Ja bym zażądała oddania tych pieniędzy i wystawiła jej taką opinię, żeby ludzie na ulicy wytykali ją palcami.
Kasieńka
Kasieńka

Zaproszeń na ciacho : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Marzena i Maja Pią 26 Cze 2009, 21:10

Nitus bardzo mi przykro ze spotkalo was cos tak strasznego!!!!
Gdzies widzialam stronke na ktorej mozna bylo polecac nianie i odradzac, niestety chwilowo nie moge jej znalesc, ale na takich stronach warto powpisywac opinie o tym babsztylu, zeby nikogo wiecej nie skrzywdzila i okradala.
Marzena i Maja
Marzena i Maja

Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia

Zaproszeń na ciacho : 35

Powrót do góry Go down

Pisanie by karolutka Nie 28 Cze 2009, 10:28

to strasze=ne! ale najgorsze jest to ze od takich historii az sie roi! wsrod moich znajomych mnostwo bylo takich przypadkow! w zyciu nie zostawie obcej baby w moim domu z moim maluchem! serdecznie wspolczuje !
karolutka
karolutka

Potrafię : wszystko po troszkę :)
Jestem z: : Wrocław
Dzieci : Olga :) 30.01.08

Zaproszeń na ciacho : 2

Powrót do góry Go down

Pisanie by odi2000 Wto 30 Cze 2009, 23:50

ja pienicze.... i właśnie z tego powodu nigdy nie brałam pod uwagę niani dla mojego smyka. Wole dać do żłobka...

odi2000

Potrafię : wszystkiego po trochu :)
Jestem z: : wrocław
Dzieci : 1

Zaproszeń na ciacho : 0

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: