Moda na Wii
5 posters
Strona 1 z 1
Moda na Wii
Czy w PL i innych krajach jak DE tez jest teraz szalona moda na nazwijmy to "programy" Wii??? Tu to normalnie powariowali, w tv non stop reklamy Wii Fit, Wii Sport itp. Ja nie kumam jak mozna grac cala rodzina np. w pilke siedzac na kanapie przed telewizorem i ruszajac jakims pilocikiem... albo jeszcze lepszy jest tenis czy jazda na nartach!!
Swiat zwariowal... Co to w ogole za przyjemnosc??
Swiat zwariowal... Co to w ogole za przyjemnosc??
aminka-
- Potrafię : pakowac walizki :)
Jestem z: : z miasta...
Dzieci : sliczna coreczka
Zaproszeń na ciacho : 27
Re: Moda na Wii
Ja tez tego nie rozumie dla mnie jedyna przyjemnoscia jest jazda F1 na xboxie ale dlatego ze to moje marzenie ktore nigdy sie nie spelni.
Mama i corcia-
- Potrafię : dobrze zjesc:))
Jestem z: : Austrii
Dzieci : Jessica
Zaproszeń na ciacho : 149
Jazde autem moge jeszcze zrozumiec, bo tam czlowiek i tak siedzi, ale zeby sport taki jak tenis, albo pilka "uprawiac"? Juz pomijam ile kasy to kosztuje...
aminka-
a to nie jest to gdzie trzeba sie naprawde poruszac? nie wiem czy sie dobrze wyrazilam ale jest tez taka gra gdzie die trzyma w reku takie cos jak pilot i na ekranie widac kazdy ruch.
zrobili gdzies badania ze wiecej sie spala przy tej grze niz w realu, ale nie pamietam jaka to dyscyplina byla,
chce sie przejsc do nastepnego lewelu to mozna wiecej z siebie sil wykrzesac -ambicja!
zrobili gdzies badania ze wiecej sie spala przy tej grze niz w realu, ale nie pamietam jaka to dyscyplina byla,
chce sie przejsc do nastepnego lewelu to mozna wiecej z siebie sil wykrzesac -ambicja!
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Tak tak to jest to (o tych kaloriach, to nie wiedzialam), ale tak naprawde do czego to doprowadzi? Za chwile sie ludziska pozamykaja w domach przed tv i beda tylko machac pilotami, hihi
aminka-
masz racje, dziwne rzeczy sie dzieje na tym swiecie, ostatnio sie zastanawialam jak udawalo mi sie zyc i utrzymywac kontakty z ludzmi bez komorki i internetu.
Marzena i Maja-
- Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia
Zaproszeń na ciacho : 35
Co to jest Wii?? pierwsze słyszę
MAjax-
Jestem z: : Warszawa
Dzieci : 1 sztuka męska
Zaproszeń na ciacho : 23
Marzena i Maja napisał:masz racje, dziwne rzeczy sie dzieje na tym swiecie, ostatnio sie zastanawialam jak udawalo mi sie zyc i utrzymywac kontakty z ludzmi bez komorki i internetu.
teraz bez jednego i drogiego to ani rusz no i nie bylo by forum nie-zlych-mam
sylwia-
- Potrafię : duzo
Jestem z: : Glasgow
Dzieci : Wiktoria
Zaproszeń na ciacho : 44
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: