Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Listopad 2024
PonWtoSroCzwPiąSobNie
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

WAŻNE LINKI
2008-2010
DESIGN
BY NITKA

Najgorsza ze wszystkich matek! WRRR!

+3
aniaffff
Nieznajoma
Nitka
7 posters

Go down

Najgorsza ze wszystkich matek! WRRR! Empty Najgorsza ze wszystkich matek! WRRR!

Pisanie by Nitka Czw 02 Kwi 2009, 22:42

Wiecie co, czasami naprawdę jestem złą matką. Układałam dziś ciuchy sobie na półce a mały bawił się na podłodze. Wtem słyszę huk! A on biedny leży plackiem, uderzył się w główkę i strasznie płakał... A niby miałam go na oku...
Takie mam wyrzuty sumienia. Jestem taka wściekła na siebie, że chętnie bym wtarła sobie w oczy cebulę!
Nitka
Nitka

Potrafię : zrobić jajecznicę
Jestem z: : Stolica
Dzieci : Kondek

Zaproszeń na ciacho : 64

http://www.nie-zla-mama.com

Powrót do góry Go down

Najgorsza ze wszystkich matek! WRRR! Empty Re: Najgorsza ze wszystkich matek! WRRR!

Pisanie by Nieznajoma Czw 02 Kwi 2009, 22:47

Niteczko glowa do góry ja dzis wrócilam i skladałam pranie wieczorem zostawilam mała w pokoju nagle slysze paniczny pisk przylatuje a ona palce wsadziła do szyflady i przycisneła bylo beczu co nie miara niestety nie jestesmy w stanie upilnowac ich na kazdym kroku bo bysmy nic nie zrobily Uściski
Nieznajoma
Nieznajoma

Potrafię : wszystko
Jestem z: : polski
Dzieci : 1 drugie w drodze ;)

Zaproszeń na ciacho : 80

Powrót do góry Go down

Najgorsza ze wszystkich matek! WRRR! Empty Re: Najgorsza ze wszystkich matek! WRRR!

Pisanie by Nitka Czw 02 Kwi 2009, 23:08

(o paluszkach nie wspomnę - wczoraj przytrzasnął też szufladą)
Wiem, że w sumie nie ma jak pocieszyć.... ale ... idę po cebulę!
:A masz!
Nitka
Nitka

Potrafię : zrobić jajecznicę
Jestem z: : Stolica
Dzieci : Kondek

Zaproszeń na ciacho : 64

http://www.nie-zla-mama.com

Powrót do góry Go down

Pisanie by aniaffff Czw 02 Kwi 2009, 23:43

Choć nie wiem jak bardzo bysmy sie starały to nasze szkraby znajdą tą sekundę żeby zrobić sobie kuku.
aniaffff
aniaffff

Potrafię : niezle sprzatać
Jestem z: : Głowna
Dzieci : cudnego synka Filipka

Zaproszeń na ciacho : 145

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nieznajoma Czw 02 Kwi 2009, 23:54

dokładnie
:(
Nieznajoma
Nieznajoma

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zwierzak2008 Pią 03 Kwi 2009, 00:25

moja przecie mało sobie głowy nie rozwaliła a tez miałam ją na oku
a co do paluszków ostatnio tatus przyciął Magdusi przesuwanymi drzwiami w szafie... i spadła mu z łóżka...

no przecież nie mamy oczu do okoła głowy

Zwierzak2008

Potrafię : zdenerwować tatusia
Jestem z: : polska
Dzieci : córunia tatunia

Zaproszeń na ciacho : 11

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nieznajoma Pią 03 Kwi 2009, 00:32

mi roksana nigdy nie spadla z łózka niestety mojemu męzowi tak na szczecie ja tego nie widzialam i obylo sie bez wiekszej klutni a kiedys siedzieli w trojke na kanapie janusz jego siostra i przewrócila sie zaryla kantem o deske przy wersalce a to jeszcze taka ze starszych i miala okropnego siniaka na glowie nic sie nie odezwalam ale cały dzien patrzylam ze strachu czy sie nie zatacz czy oczy ma wporzadku bylam taka przerazona ze az nie mogłam nawrzeszczec na nikogo a baty im sie nalezały i to sluszne
dodam ze wyszłam na 5 min nie wiecej!!!!
Nieznajoma
Nieznajoma

Powrót do góry Go down

Pisanie by Marzena Pią 03 Kwi 2009, 09:36

ja taki okropny dzień miałam 1 kwietnia i to nie prima apprillis... Wyszłam na chwilkę do kuchni wstawić wodę a w tym czasie Mati który leżał na łóżku na macie zrzuciła poduszkę która miała go chronić przed spadnięciem z łóżka i spadł z łóżka rany co ja przeżyłam do dzisiaj słyszę ten płacz. Na szczęście nic mu się nie stało ale cały dzień i całą noc go obserwowałam..
Marzena
Marzena

Potrafię : :)
Jestem z: : okolic stolicy
Dzieci : słodziak Mati :)

Zaproszeń na ciacho : 31

Powrót do góry Go down

Pisanie by Marzena i Maja Pią 03 Kwi 2009, 12:02

Dziewczyny nie jestesmy w stanie przewidziec wszystkie ewentualnosci i pomysly naszych szkrabow.
Pamietajmy tez ze z kazdego upadku i z kazdego siniaka nasze dzieci czerpia wiedze i doswiadczenie ktore niczym sie nie da zastapic.
I matka natura juz zadbala o to ze tak szybko krzywda im sie nie dzieje, glowki sa twarde i grube, cialko elastyczne....
Wiem jakie tu uczucie winy i strachu.
Sciskam mocniutko
Marzena i Maja
Marzena i Maja

Potrafię : gotowac, zrozumiec dzieci, pomagac, spac
Jestem z: : Szklarska Poreba
Dzieci : Maja Emilia

Zaproszeń na ciacho : 35

Powrót do góry Go down

Pisanie by dagolis Pią 03 Kwi 2009, 13:20

naprawdę nie jesteśmy w stanie urchronić nasze dzieci prze różnymi wypadkami ale za każdym razem przeżywamy to na nowo. i nigdy ne pogodzimy sie z tym że mogłyśmy je od czegoś uchronić.
moja ostatnio przewróciła deskę do prasowania- całe szczęście nie na siebie.

dagolis

Jestem z: : Wawa
Dzieci : Julia

Zaproszeń na ciacho : 51

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: